Reviews

Review Cubot Note S, pret de achizitie, opinii si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

Laurentiu Ioan

acum 7 ani

Cubot Note S este un smartphone extrem de accesibil ca pret, care incorporeaza o serie de specificatii ce-l transforma intr-o optiune realmente interesanta pentru piata din Romania si nu numai. Daca doresti sa afli mai multe informatii despre Cubot Note S pret de achizitie si este interesat sa citesti un scurt review Cubot Note S , arunca o privire peste randurile de mai jos.

Cubot Note S review

Numele acestui terminal este posibil sa nu va spuna mare lucru. Dar stiu ca va doriti sa achizitionati la un pret accesibil un telefon bun, iar parerile de pe internet in privinta acestui terminal, par sa-i fie favorabile. L-am testat pentru dumneavoastra si voi reveni mai jos cu cateva opinii legate de Cubot Note S. Pana atunci sa vedem ce ne ofera acest model de telefon. Smartphone-ul Cubot Note S cantareste 163 de grame si masoara 8.9 milimetri. Asigura un display interesant in varianta HD de 5.5 inch si foloseste un procesor quad-core tactat la 1.3 Ghz MTK6580. Acceleratorul grafic este un Mali-400MP, dar la capitolul memorie: surpriza! Cubot Note S beneficiaza de 2 GB RAM plus 16 GB ROM si slot pentru carduri microSD care pot extinde capacitatea de stocare interna pana la 32GB. Smartphone-ul ruleaza pe Android 5.1 Lollipop (veti benefica de update) si foloseste un sistem dual de camere cu senzori de 5 megapixeli (camera foto principala) respectiv 2 megapixeli (camera foto secundarA). Compatibil 3G, telefonul impresioneaza la capitolul autonomie, intrucat Cubot Note S beneficiaza de sprijinul unui acumulator cu o capacitate de 4150mAh.

…. vezi carduri microSD pentru telefonul tau

Cubot Note S opinii si pret

Am descoperit Cubot Note S intr-o cutie foarte eleganta simpla si alba, in care si-au mai facut loc un cablu de date, un incarcator de 1 a, ghidul de utilizare si o husa transparenta din silicon (nerecomandata, daca ma intrebati pe mine). Designul sau este placut, chiar daca pare acoperit integral din plastic. Muchiile sunt rotunjite, ceea ce mie personal mi se pare ca-i asigura un efect interesant. Rama metalica este un plus la Cubot Note S si ofera personalitate terminalului chiar daca nu acopera in intregime lateralele telefonului, in timp ce textura il face placut la atingere si parca mult mai confortabil in momentul in care il tii in mana.

Am descoperit primul minus atunci cand am aruncat o privire peste ecran. Display-ul HD este bun, chiar neasteptat de bun (culorile sale sunt cat se poate de vii) , dar…nu este protejat de nicio sticla speciala (vezi Folii Protectie pentru telefonul tau). Caz in care recomand o folie de pe site-ul nostru urgent, in cazul in care v-ati hotarat sa cumparati acest telefon. Foarte interesant mi se pare procesorul Mediatek care ajuta Cubot Note S sa functioneze excelent. Jocurile pe care le-am instalat le-am putut juca (destul de putin timp, recunosc) fara probleme si n-am intampinat urme de lag. Browsing-ul este facil, ceea ce ma bucura, iar aplicatiile pot fi accesate cu usurinta. Camerele foto in schimb ma indeamna sa va avertizez: sa nu aveti pretentii prea mari. Senzori de 2 respectiv 5 megapixeli…performante modeste atunci cand lumina le joaca feste. Nu va ganditi la selfie-uri cu acest telefon, nu merita efortul. In schimb: bateria telefonului este excelenta! Nu vei folosi acumulatorul acestui model de telefon pe durata unei zile, iar la acest capitol Cubot Note S primeste un urias balon de suport din partea mea. Recomand celor care au probleme cu acumulatorul telefoanelor sa incerce acest model, pentru ca nu vor ramane dezamagiti.

Pretul de vanzare al Cubot Note S este diferit in functie de sursa din care veti achizitiona terminalul. O puteti face la abonament si automat veti plati o suma infinit mai mica. La liber spre exemplu, Cubot Note S poate fi achizitionat de pe emag.ro pentru 549 de lei, un pret pe care eu personal in consider corect. Cubot Note S merita investitia, mai ales daca nu sunteti pretentios in privinta tehnologiei. Veti descoperi o experienta interesanta si utila, ignorand lipsa de performanta a camerelor si mizand pe un smartphone capabil sa ruleze jocuri, sa dispuna de un nivel bun la capitolul browsing, cu un sunet puternic si cu semnal bun.

Cubot Note S opinii si pret

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot Note S