Reviews, Stiri

Cubot Magic » specificatii tehnice, pareri, pret de achizitie si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cubot Magic (2)Cubot Magic intra in magazine cu un aspect placut si un pret foarte bun. Smartphone-ul are un corp curbat pe 8 margini si vine cu o camera dubla pe partea din spate, dar si cu o configuratie mid-range destul de atractiva pentru banii pe care cumparatorul este nevoit sa-i investeasca in handset.

Cubot Magic: specificatii, pareri, pret

Cubot Magic este un device interesant care se remarca in primul rand prin aspectul sau elegant, cu sticla curbata atat pe partea din fata, cat si pe partea din spatele telefonului. Handset-ul are 9.3 milimetri grosime, dar nu pare deloc unul atat de gros. Inaltimea sa atinge 145 de milimetri, iar latimea 71 de milimetri.

Magic ruleaza Android 7.0 Nougat si beneficiaza de un display de tip IPS 5 inch, cu rezolutie HD, in speta 1280 x 720 pixeli. Rata de contrast a acestui ecran atinge cota 1300:1 in timp ce densitatea pixelilor este calibrata la 294 pixeli per inch.

Cubot Magic

Smartphone-ul primeste sprijinul unui motor destul de modest. Procesorul quad-core MT 6737 de la MediaTek este cuplat cu placa video Mali T720MP2 si cu memoria RAM de 3 GB, conturand un peisaj tehnologic decent spre bun, dar nu impresionant. Acest procesor este tactat la frecventa de 1.3 Ghz.

Cubot Magic are 16 GB spatiu nativ de stocare a datelor, dar beneficiaza si de slot pentru carduri externe, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate sa mareasca pana la 128GB capacitatea de stocare.

Acumulatorul sau atinge o capacitate de 2600 mAh si asigura o autonomie de o zi in convorbiri, conform producatorului. In ceea ce priveste dotarile foto, Cubot Magic nu „sare” prea mult din grafic, dar te cucereste cel putin pe hartie, prin camera sa principala duala. Aceasta este echipata cu doi senzori de cate 13, respectiv 2 megapixeli, plus flash LED dual, autofocus si lentile 5P. Din pacate, apertura nu mi se pare deloc spectaculoasa: f/2.4, ceea ce ar putea insemna ca modelul Cubot Magic nu este atat de performant in conditii de iluminare scazute pe cat il prezinta producatorul.

Cubot Magic (3)

Camera pentru cei care iubesc selfie-urile este de 5 megapixeli si beneficiaza de blitz LED si functia intelligent beauty. Conform fisei oficiale, smartphone-ul Cubot Magic beneficiaza de conectivitate 4G LTE si de optiuni de conectivitate importante precum port microUSB, bluetooth 4.0 sau GPS cu A-GPS.

Noul produs al celor de la Cubot nu are momentan un pret de achizitie, dar aproape sigur acesta nu va sari de 150 de euro, ba chiar am spune ca terminalul va costa sub 500 de lei. Mai multe detalii despre acest model de telefon gasim pe site-ul oficial al Cubot.

Cubot Magic specificatii cheie: 

  • Display: IPS, HD, diagonala 5 inch
  • Procesor: MediaTek MT6737, 1.3 Ghz
  • Acumulator: 2600 mAh
  • Camera foto: principala duala (13 + 2 MP) si frontala (5MP)
  • Conectivitate: 4G LTE
  • RAM: 3 GB
  • ROM: 16 GB
Summary
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot Magic