Reviews, Stiri

Cubot H3 smartphone cu baterie de 6000 mAh si camera foto duala

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cubot continua sa-si dezvolte portofoliul si ne propune smartphone-ul Cubot H3, un device care fara indoiala se remarca printr-un urias atu. Acest telefon are o baterie gigantica, menita sa asigure o autonomie care va depasi conform presei chineze 2 zile si jumatate, chiar 3 de autonomie. Mai multe detalii despre acest nou release al Cubot, aflam in cele ce urmeaza.

Cubot H3 specificatii, pareri si detalii

Dincolo de acumulatorul sau cu capacitate foarte mare, Cubot H3 cauta cumva sa demonstreze prin configuratia sa ca nu totul se leaga de autonomie, atunci cand in discutie apare numele sau.. Din primele imagini descoperim un telefon elegant si nu foarte greu tinand cont de faptul ca incorporeaza o baterie gigantica.

Cubot H3 (3)

Viitorul Cubot H3 intra intr-o companie interesanta a telefoanelor cu autonomie mare din China. Aici includem dispozitive precum Oukitel K6000, Gretel GT6000, Vernee Thor Plus, Doogee S30, Lenovo P2, Doogee S60 sau Oukitel K10000 Max.

Dar, ce alte specificatii ne ofera viitorul Cubot H3?

Device-ul ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, o versiune nu foarte incarcate de bloatware, care din primele informatii ce vin din China pare unul curat. 1.3 Ghz este frecventa procesorului quad-core (patru nuclee Cortex-A53) de la Mediatek pe care il va incorpora Cubot H3, un procesor MT6737 cuplat cu acceleratorul grafic ARM Mali T720 (tactata la frecventa de 550 Mhz).

Ecranul noului device de la Cubot va avea o diagonala de 5 inch si va suporta rezolutie HD (in speta, 1280 x 720 pixeli). Tinand cont de aceasta diagonala si de rezoluti IPS LCD-ului de pe Cubot H3, dar si de bateria sa impresionanta, fara indoiala ca device-ul va avea o autonomie foarte buna. Densitatea pixelilor pe ecranul curbat de pe H3 al Cubot va fi de 294 ppi, in timp ce luminozitatea atinge 450 cd/m2.

Imbracat intr-o carcasa din plastic (inca nu stim cat de calitativ este acest plastic), device-ul va incorpora o memorie RAM de 3GB si o capacitate nativa de stocare a datelor de 32 GB. De asemenea, din primele informatii, aproximativ 8,6 GB din acest spatiu de stocare este ocupat de sistemul telefonului. Nu va faceti griji, pentru ca Cubot H3 are slot pentru carduri de memorie, astfel ca extinderea memoriei native este posibila prin introducerea unui card de tip micro SD.

Un detaliu important de mentionat in legatura cu bateria de 6000 de miliamperi a telefonului?! Ei bine, dincolo de capacitatea sa foarte mare, se pare ca aceasta baterie este detasabila (informatia nu a fost inca oficial confirmata!) Se pare ca ea este menita sa acopere o autonomie de pana la 7 zile in stand-by si de pana la 12 ore la utilizare hard core!

Cubot H3 (2)

Cubot nu prezinta acest telefon ca fiind unul focusat pe camera insa specificatiile nu sunt deloc rele. Camera principala de pe Cubot H3 este duala are o rezolutie de 13 + 0,3 megapixeli (dar poate ajunge la 16+0,3 megapixeli prin update software). Aceasta camera duala beneficiaza de flash LED dual si de autofocus si poate filma in format HD. Camera secundara (frontala) este echipata cu un senzor de imagine de 5 megapixeli, dar, prin update software, poate ajunge pana la 8 megapixeli.

Cubot H3 are senzor de amprente (montat pe partea din spate a telefonului) si „vede” 4G LTE (cat 4, 150/50 Mps). Smartphone-ul este dual SIM si se conecteaza la internet prin WiFi 802.11 b/g/n. Cubot H3 vine cu Bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS si isi poate incarca acumulatorul gigantic prin microUSB 2.0 cu optiunea On-The-Go.

Pana la finele lunii noiembrie, device-ul poate fi achizitionat la super-oferta de pe site-ul Gearbest.com. In acest moment, Cubot H3 costa doar 129.99 dolari pe acest site, oferta care va fi valabila pana spre finalul lunii. Puteti achizitionat Cubot H3 pe Gearbest, accesand link-ul anterior.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot H3