Reviews, Stiri

Cubot Dinosaur un phablet cu baterie de 4150 mAh la super reducere pe emag

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cubot Dinosaur este inca un smartphone marca Cubot pe care il prezentam pe blogul Catmobile, dupa ce in trecut am analizat terminale interesante precum best-buy-ul Cubot Rainbow (review), item-ul Cubot Note S (review) si versiunea de upgrade Cubot Rainbow 2 (review aici). Cubot Dinosaur este un altfel de terminal, pentru ca in fapt, vorbim despre un phablet extrem de accesibil ca pret, cu baterie generoasa, display HD si procesor MediaTek. Ofera Cubot Dinosaur si altceva decat un nume spectaculos si ciudat? Aflam in cele ce urmeaza.

Cubot Dinosaur – dinozaurul cu baterie de 4150 mAh

Phabletul Cubot Dinosaur se bazeaza pe un display HD cu rezolutie 1280×720 pixeli si diagonala de 5.5 inch. Acest terminal are un ecran in 16 milioane de culori, cu rata de contrast de 1300 la 1, sticla 2.5D, unghi de vizualizare de 178 de grade si o valoare decenta in ceea ce priveste densitatea pixelilor: 267 pixeli per inch. Pentru pretul de achizitie cu care vine acest dispozitiv, nici nu ne puteam astepta la specificatii ceva mai „solide” in ceea ce priveste display-ul sau. In schimb, ceea ce atrage cel mai tare atentia la acest phablet, este alimentatorul pe care Cubot l-a pregatit pentru utilizatorii sai. Avem de-a face cu un phablet de dimensiuni semnificative, astfel ca producatorul a decis sa includa un acumulator cat mai generos.

Cubot Dinosaur 3

In spatele carcasei eleganta din spate, Cubot Dinosaur ascunde un acumulator de 4150 mAh Lithium-Ion. Conform companiei si specificatiilor oficiale ale produsului, acesta asigura o autonomie de aproximativ 20 de ore, ceea ce mie personal mi se pare suficient. Utilizand conexiunea 4G LTE, utilizatorul se poate bucura de aproximativ 22 de ore de browsing, astfel ca, desi nu pare si nu anunta prin pretul sau de achizitie, Cubot Dinosaur pare sa ne ofere un acumulator foarte puternic, ce poate rezista chiar si doua zile in conditiile in care intra pe mana unui utilizator hard-core. Din acest punct de vedere, Cubot Dinosaur deja devine un phablet interesant, mai ales daca adaugam si pretul total de achizitie al sau, un pret despre care vom mai discuta pe parcursul acestui articol.

Ce altceva primim in oferta Cubot Dinosaur? Ei bine, phabletul se bazeaza pe o memorie RAM de 3GB (destul de bine si aparent surprinzator) si pe un spatiu de stocare nativa de 16 GB. Procesorul care motorizeaza acest telefon este un produs marca MediaTek, adica un MT6735A, tactat la frecventa de 1.3 Ghz cu rezultate destul de bune in ultima vreme. Spatiul de stocare poate fi extins prin card microSD, iar placa video pe care Cubot a incorporat-o in acest item pentru a functiona in tandem cu procesorul MediaTek este un Mali T720. Din punct de vedere al dotarilor foto, smartphone-ul de tip phablet, Cubot Dinosaur, foloseste o camera principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli (cu tehnologie auto-focus, lentile 5P, deschidere F/2.0 si flash LED), dar si o camera frontala cu senzor de imagine de 5 megapixeli (tehnologie HDR, lentile 4P si deschidere F/2.8).

Cubot Dinosaur

 

Cubot Dinosaur specificatii complete:

  • Sloturi SIM: Dual SIM
  • Procesor: Quad-Core MTK 6753A de 1.3 Ghz
  • Sistem de operare: Android 6.0 Marshmallow
  • Dimensiuni: 152.3×77.2×8.8 milimetri
  • Greutate: 202 grame
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memorie flash: 16 GB (extensibila)
  • Display: IPS HD 1280×720, 5.5 ” in 16 M culori
  • Camera foto principala: 13MP
  • Camera foto secundara: 5MP
  • Acumulator: 4150 mAh

Cubot Dinosaur pret si disponibilitate

Cubot Dinosaur este un phablet care ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Ofera un sistem de camere decent, un procesor bun si o baterie cu o capacitate mare si o autonomie pe masura. Ceva dubii avem in privinta calitatii display-ului, care parca merita un plus de calitate. Cubot Dinosaur are in schimb un design placut, fiind un telefon destul de subtire pentru cei 8.8 milimetri grosime pe care-i aduna. Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui terminal, il puteti procura din oferta emag, acolo unde Cubot Dinosaur costa doar 595 de lei in acest moment (pe culoarea Gold). Conform site-ului amintit, veti putea profita astfel de o reducere de 45% pentru un phablet interesant si destul de ofertant la acest pret.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot Dinosaur
Price
RON 595