Stiri

CoolPad Cool Play 6 va fi lansat oficial pe 20 august

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Producatorul chinez CoolPad va lansa noul sau terminal, CoolPad Cool Play 6, pe data de 20 august. Compania asiatica a rezervat deja locatia pentru acest eveniment care va avea loc in India.

CoolPad Cool Play 6 smartphone cu procesor Snapragon 653 la bord si 6GB RAM!

Noul CoolPad Cool Play 6 va fi unul dintre handset-urile foarte atractive ale companiei asiatice din 2017. In afara unui design elegant si a constructiei de calitate, Cool Play 6 va fi propulsat de un puternic chipset de la Qualcomm.

Este vorba despre modelul Qualcomm Snapdragon 653 o platforma octa-core pe 64 de biti care va fi tactata la frecventa de 1.8 Ghz. Pentru partea de gaming, aceasta platforma va primi sprijinul placii video Adreno 510.

CoolPad Cool Play 6

Cea mai importanta si atractiva caracteristica a device-ului o reprezinta prezenta unei memorii RAM impresionante. Cu atat mai mult cu cat telefonul nu va avea un pret exagerat. Cel mai probabil, CoolPad Cool Play 6 va costa putin peste 220 de dolari, iar pentru aceasta suma handset-ul vine cu un procesor mid-range foarte puternic si cu cei 6GB RAM amintiti mai sus.

CoolPad Cool Play 6: camera foto duala si baterie generoasa

Smartphone-ul va avea insa si alte specificatii atractive pentru acest pret de achizitie. Ecranul sau va fi un IPS In-Cell Display cu rezolutie Full HD si diagonala de 5.5 inch. Din nou, o specificatie de calitate mai ales daca pretul sau final va fi confirmat in jurul sumei anuntate de noi mai sus.

Cool Play 6 vine si cu dotari foto atractive, pentru ca pe partea din spate va avea o camera foto duala cu cate doi senzori de 13 megapixeli fiecare si apertura F/2.0, PDAF si LED Flash. Camera frontala, pentru pasionatii de selfie-uri, va avea o rezolutie de 8 megapixeli.

Device-ul va fi alimentat de o baterie generoasa, cu capacitate de 4060 mAh. Capacitatea de stocare va fi de 64 GB si, aproape sigur, CoolPad Cool Play 6 va beneficia de slot pentru carduri microSD pentru extinderea capacitatii pana la 128 GB.

CoolPad Cool Play 6: ce concurenta va avea?

Nu in ultimul rand, CoolPad Cool Play 6 va rula din fabrica Andrpid 7.1.1 Nougat, ceea ce fara indoiala reprezinta un argument in favoarea sa.

In materie de competitie, CoolPad Cool Play 6 se va duela probabil de la distanta cu telefone precum Nubia Z17 Mini, Lenovo K8 Note sau Xiaomi Redmi Note 4.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
CoolPad Cool Play 6