Stiri

Conceptul Xiaomi Mi Mix 2 dezvaluit chiar de designer-ul Philippe Starck

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Despre Philippe Starck am mai discutat in trecut pe blog.catmobile.ro. Reputatul designer francez s-a aflat de-alungul timpului nu doar la baza constructiei primului model Xiaomi Mi Mix ci si la originea unor proiecte impresionante din punct de vedere arhitectural precum Asahi Beer Hall din Tokio sau cladirea Azkuna Zentroa (Alhondiga) din Bilbao.

Ajuns la 68 de ani, Starck va fi omul din spatele noului Xiaomi Mi Mix 2, bucurandu-se in continuare de o apreciere deosebita in zona Asia. Primul sau proiect pe piata smartphone a fost un veritabil succes!

Concept Xiaomi Mi Mix 2

Philippe Starck a dezvaluit pe contul sau oficial de Facebook o parte a conceputul spectaculos la care lucreaza in ceea ce priveste Xiaomi Mi Mix 2. Nici nu mai incape in discutie faptul ca ecranul este unul de tip bezel-less, dar dupa cum stim zvonurile anuntau ca Xiaomi Mi Mix 2 va avea un raport ecran-corp fara precedent, apropiat de 95%! Nu este deloc exclus sa fie asa, pentru ca din cate putem observa, terminalul practic nu are margini.

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix 2 (2)

Din clipul publicat de Philippe Starck, ecranul este unul curbat, iar in partea de sus pare sa beneficieze de un calitate super-slim. Este fara indoiala un concept adevarat edge-to-edge, as indrazni sa spun poate chiar primul edge-to-edge real. Practic Xiaomi Mi Mix 2 va avea toata partea frontala acoperita de display-ul curbat al dispozitivului, ceea ce dincolo de statutul de premiera, pare sa fie ceva cu totul si cu totul special. Din pacate, din clipul lui Starck nu se poate observa si partea din spate a telefonului.

Specificatii Xiaomi Mi Mix 2

In materie de caracteristici se vehiculeaza ca Xiaomi Mi Mix 2 va fi echipat cu procesor Snapdragon 835 si o baterie de 3000 miliamperi. Terminalul va avea conform celor mai noi informatii un display cu diagonala de 6 inch si foarte probabil o camera principala de 12 megapixeli.

Pasionatii de selfie-uri se vor baza pe un senzor de 8 megapixeli pe partea din fata a telefonului. Mi Mix 2 ar putea fi lansat in doua versiuni diferite in functie de memorie. Presa chineza sustine ca modelul va avea in varianta standard 6GB memorie RAM si 128 GB spatiu intern de stocare a datelor, in timp ce varianta mai scumpa va include 8 GB memorie RAM si 256 GB pentru stocarea datelor.

Xiaomi Mi Mix 2 (3)

Aceasta a doua varianta ar putea costa 750 de dolari, in timp ce versiunea cu 6GB RAM in spate va costa doar 600 de dolari, un pret similar cu ceea ce gasim la proaspat lansatele Nokia 8 si Asus Zenfone 4 Pro.

Summary
Conceptul Xiaomi Mi Mix 2 dezvaluit chiar de designer-ul Philippe Starck
Article Name
Conceptul Xiaomi Mi Mix 2 dezvaluit chiar de designer-ul Philippe Starck
Description
Philippe Starck, designer-ul telefonului Xiaomi Mi Mix 2, a dezvaluit intr-un clip video pe Facebook conceptul noului terminal