Stiri

Compania Xiaomi si-a anuntat intrarea oficiala in Spania: „¡Hola España!”

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania Xiaomi isi face debutul pe piata spaniola, urmand a avea o prezenta directa si fizica in aceasta tara. Este un prim pas important pe care chinezii il fac in planul lor de expansiune europeana

Xiaomi, Spania

Compania Xiaomi vinde de acum telefoane si in Spania: primele reactii de la Madrid

Producatorul chinez, unul dintre cei mai importanti de pe piata in acest moment, si-a anuntat intrarea oficiala pe piata spaniola, urmand a incepe vanzari directe din aceasta tara, dar si sa-si deschida o serie de magazine oficiale.

Compania Xiaomi

Magazin Xiaomi

Marti, la Madrid, Capitala Spaniei, compania Xiaomi a anuntat oficial debutul sau pe piata iberica. Incepand de astazi inainte, prezenta gigantului din China este completa, iar Xiaomi a anuntat ca a deschis deja primele doua magazine oficiale.

In Madrid, primele magazine Xiaomi sunt cele din Carrefour si Media Markt, in timp ce online, compania va incepe sa vanda direct incepand de maine, ora 13:00, ora locala (14:00 in Romania).

In ciuda altor aspecte inca neclare legate de impozite, garantia la nivel european precum si alte aspecte importante, compania Xiaomi isi propune in Spania sa urmeze aceeasi filosofie care a consacrat-o in acesti ultimi trei ani: telefoane foarte bune, cu pretul rezonabile. „La evenimentul de astazi, desfasurat in Capitala Spaniei intr-un centru comercial de prestigiu au fost prezenti peste 300 de oameni, dintre care, o mare parte fiind jurnalisti”, anunta cotidianul madrilen, El Confidencial.

Printre primele modele de telefoane care vor fi disponibile pe piata spaniola, compania Xiaomi va propune nume importante precum Xiaomi Mix 2 sau terminalul integrat in programul Android One, Xiaomi Mi A1.

Reactia operatorilor spanioli: „oferta chinezilor este interesanta atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere economic”

Majoritatea operatorilor de telefonie din Spania au reactionat pozitiv dupa vestea care anunta faptul ca Xiaomi debuteaza in aceasta tara: „oferta lor este interesanta, atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere economic. Intrarea in circuitul european, pe o piata in crestere inseamna un mare pas in fata atat pentru compania Xiaomi, cat si pentru piata din tara noastra”.

Cel mai probabil, Xiaomi va avea de luptat in Spania cu numele importante ale industriei de la aceasta ora, Samsung Electronics, Huawei (marele rival la nivel intern) dar si cu BQ, anunta Kantar.

„Xiaomi inseamna mai mult decat piata de telefonie mobila.Vorbim despre producatorul chinez care vinde cele mai multe accesorii de tip wearable, astfel ca ne asteptam ca Xiaomi sa domine in scurt timp piata din tara noastra pe acest sector” anunta Pablo Fornaiz, jurnalist la InterEconomia TV.

sursa: El Confidencial

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes