Reviews, Stiri

CENTRiC A1 specificatii tehnice, pareri, imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

CENTRiC A1 (3)CENTRiC A1 este un smartphone produs de compania CENTRiC Mobiles sub Priyanka Communications din India. Este al cincilea produs al companiei pe categoria smartphones, toate fiind optiuni calitate-pret. CENTRiC A1 intra in segmentul mid-range si ofera cateva specificatii destul de atractive.

CENTRiC A1 specificatii tehnice, imagini, pareri

Noul smartphone al CENTRiC Mobiles beneficiaza de un ecran cu diagonala de 5.5 inch, ecran capabil sa suporte o rezolutie Full HD. Avem tehnologie IPS Oncell si sticla curbata 2.5D care acopera display-ul. Datorita diagonalei sale mari, ecranul este foarte potrivit pentru aplicatiile social media, jocuri si eventual optiunea „reading”. Culorile sale sunt destul de bune, contrastul calitativ si unghiurile de vizulizare relativ decente. De remarcat ca acest display isi ajusteaza automat rata de contrast si de culoare in functie de imprejurimi.

CENTRiC A1

Sub capota, CENTRiC A1 ascunde un procesor octa-core de la Qualcomm. Este vorba de Snapdragon 435 tactat la frecventa de 1.4Ghz. Modelul este cu 30% mai rapid decat predecesorul sau datorita acestui chipset si asigura o experienta superioara in ceea ce priveste multitasking-ul si eficienta bateriei. Procesorul este cuplat cu placa video Adreno 505 GPU, una destul de decenta pentru a rula jocuri destul de solicitante.

Autonomia CENTRiC A1 este asigurata de o baterie de 3000 mAh si beneficiaza de tehnologie Qualcomm Quick Charge 3.0. Datorita acestei caracteristici, CENTRiC A1 se incarca de patru ori mai rapid decat un telefon obisnuit care beneficiaza de Quick Charge 2.0 sau 1.0.

CENTRiC A1 beneficiaza de tehnologie DTS Sound care ofera o experienta foarte placuta pentru cei pasionati de muzica. Sunetele sunt extrem de calitative si remarcabil de exacte. In plus, difuzorul este foarte puternic si clar.

CENTRiC A1 (2)

Dotarile foto de pe acest terminal sunt de tip medii. Avem o camera foto de 13 megapixeli pe partea din spate si o camera foto de 8 megapixeli frontal, pentru selfie-uri si video calling. Versiunea de OS disponibila este Android 7.1.1 Nougat, in formula stock. Telefonul beneficiaza de senzor de proximitate, accelerometru, senzor de lumina ambientala si senzor de amprente. Conform descrierii de pe site-ul oficial, CENTRiC A1 este un smartphone hybrid dual SIM dual Standby (micro+Nano/microSD pentru carduri memorie).

Memoria RAM a telefonului atinge 3GB (deloc rau)in timp ce memoria nativa este una destul de buna: 32 GB. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 256 GB via micro SD.

CENTRiC A1 (4)

Alte caracteristici importante, care merita mentionate sunt: Metal+Plastic Body Design, LTE Cat4 150 Mbps Download, 50 Mbps Upload, Noise Cancellation, Rear Mounted Fingerprint Sensor, Rounded Edges, Computer Sync, OTA Sync, Tethering, VoLTE Support, 16:9 Display Aspect Ratio, Qualcomm Quick Charge 3.0 Fast Charging Technology, DTS Sound Technology.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
CENTRiC Mobiles
Product Name
CENTRiC A1