Stiri, Top list

Cele mai bune telefoane mobile pentru barbati

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cele mai bune telefoane mobile pentru barbati (2)Barbatii au propriile preferinte cand vine vorba de telefoane mobile, iar recent, intr-un sondaj realizat de presa japoneza, 54% dintre reprezentantii sexului tare si-au marturisit pasiunea pentru telefoanele create la Cupertino, celebrele Apple iPhones.

Nu exista nicio urma de indoiala ca daca intrebi in 2017 un barbat ce fel de telefon de la Apple prefera, procentul celor care vor raspunde Apple iPhone 7 va fi covarsitor. Vom afla impreuna care sunt cele mai bune telefoane mobile pentru barbati in cele ce urmeaza. Asa cum intuiti, lider este chiar unul dintre telefoanele Apple.

Cele mai bune telefoane mobile pentru barbati

Apple si Samsung duc de ani buni o batalie intensa pentru suprematia pe piata de telefoane mobile. Japonezii au plasat in preferintele lor pe primele doua locuri, doua terminale ale celor doua mari rivale. In America de Nord si Centrala, vanzarile celor doua companii pe segmentul dedicat barbatilor, reliefeaza exact acelasi lucru. Astfel ca, nici noi n-am putut evita acest duel in clasamentul care vizeaza cele mai bune telefoane mobile pentru barbati. Care sunt acestea, aflam in continuare:

1. Apple iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus este primul in preferintele barbatilor pe 2017. Nu doar in viziunea noastra ci si in rapoartele statistice din Marea Britanie, Statele Unite, Canada sau Germania. Telefonul are cam tot ceea ce-i trebuie pentru a multumi un barbat adevarat. Stil, eleganta, rafinament, comoditate extraordinara la manevrare, am putea spune chiar si sex-appeal, daca am forta termenul spre limita.

Apple iPhone 7 Plus smartphone »» Display 5.5″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Apple iPhone 7 Plus smartphone »» Display 5.5″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Smartphone-ul celor de la Apple ruleaza iOS 10 si vine cu un ecran de 5.5 inch cu rezolutie Full HD. Are procesor quad-core de 2.34 Ghz care va multumi si cel mai pretentios gamer, plus o memorie de 3GB RAM si diferite capacitati de stocare a datelor (32/128/256). Device-ul are camera foto de 12 megapixeli si una frontala de 7 megapixeli, dar…barbatii nu sunt neaparat pasionati de selfie-uri. Bateria in schimba are 2900 miliamperi. O combinatie perfecta de clasa, caracteristici potente, ecran mare si stilul pe care orice barbat il cauta la un astfel de compagnon.

2. Samsung Galaxy S7 Edge

Rivalii celor de la Apple vin cu propunerea Samsung Galaxy S7 Edge, un terminal care deocamdata pastreaza popularitatea maxima in randul barbatilor dintre telefoanele Samsung. Acest model ocupa locul doi in clasamentul care vizeaza  cele mai bune telefoane mobile pentru barbati. Este elegant, are o constructie foarte solida, dar in acelasi timp ramane foarte atragator.

Poate fi un adevarat „aspirator” de atentie la fel ca si telefonul de mai sus, si…de ce sa nu recunoastem din pacate si acest lucru este foarte important pentru un barbat. Cu toate ca, n-ar trebui sa fie! Componentele sale sunt de top, iar acest lucru contribuie fara indoiala la clasarea acestui telefon in topul preferintelor barbatilor. Telefonul ruleaza Marshmallow 6.0, are de asemenea un ecran mare de 5.5 inch cu display Quad HD si de asemenea un proceosr de 2.3 Ghz, un octa core Snapdragon 820, foarte puternic.

Samsung Galaxy S7 Edge Review

Galaxy S7 Edge vine cu o camera de 12 megapixeli si cu una frontala de 5 megapixeli, plus 4GB memorie RAM si 32 sau 64 GB memorie nativa. Acumulatorul sau are o capacitate mai buna decat iPhone 7 Plus, in cuantum de 3600 miliamperi.

3. Xiaomi Mi Max

Printre cele mai bune telefoane mobile pentru barbati am inclus si spectaculosul Xiaomi Mi Max. Este poate device-ul care atrage cel mai mult atentia prin aspectul sau. Una dintre cele mai atractive constructii de pe piata in acest moment, Mi Max a fost lansat anul trecut, dar ramane in continuare in atentia publicului.

Chiar daca barbatii nu sunt atat de pretentiosi cand vine vorba de aspectul unui telefon mobil, stiind ca acest detaliu poate cuceri/intimida/atrage (cum vreti sa-i spuneti) o doamna sau o domnisoara, acest amanunt incepe sa conteze din ce in ce mai mult. Iar vanzarile Mi Max in randul domnilor demonstreaza acest lucru.

Xiaomi Mi Max » Android smartphone » Aparitie 2016 » Features 3G, 6.44″ IPS LCD capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Xiaomi Mi Max » Android smartphone » Aparitie 2016 » Features 3G, 6.44″ IPS LCD capacitive touchscreen, 16 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Xiaomi Mi Max vine cu un ecran gigantic, poate principalul atuu al telefonului pentru un barbat hotarat sa-si cumpere precum acesta. Diagonala de 6.44 inch este ideala pentru un domn care va incerca sa-si umple timpul cu jocuri sau filme, dar si pentru oamenii de afaceri.

Telefonul vine cu un super procesor Snapdragon 650 cuplat cu 3/4 GB RAM si 32/64/128 spatiu nativ de stocare a datelor. Si, in plus, cu o baterie uriasa: 4850 miliamperi. Pe undeva inteleg si eu apetenta domnilor pentru acest device.

4. Google Pixel XL

Inca un phablet intre cele mai bune telefoane mobile pentru barbati. Excelentul Google Pixel XL poate cuceri pe loc un barbat prin ecranul excelent pe care il detine.

AMOLED-ul de 5.5 inch este unul dintre marile avantaje pe care acest terminal le are in incercarea de a cucerii reprezentantii sexului tare. Pixel XL vine cu Android 7.1 Nougat, are un procesor foarte puternic (Snapdragon 821) cuplat cu 4GB RAM si 32/128 GB memorie flash.

Google Pixel XL

Google Pixel XL

In plus, telefonul are dotari foto excelente si o baterie potenta: 3450 miliamperi. Pixel XL este un terminal puternic, usor de manevrat, usor si foarte aspectuos.

5. Huawei P10 Plus

Varful de gama al Huawei din acest an a fost lansat in martie si are suficiente argumente pentru a deveni un apropiat al oricarui barbat care se respecta.

Telefonul este foarte atractiv si intuitiv, se manevreaza usor, are un ecran Quad HD cu diagonala mare (5.5 inch) si un procesor foarte puternic. HiSilicon Kirin 960 este chipul octa-core care valorifica potentialul acestei termina, un procesor cuplat cu 4/6GB memorie RAM si 64/128 GB ROM.

Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus

Dotari foto de ultima generatie (Dual 20 MP + 12 MP, f/1.8, OIS, Leica optics, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash, Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama, 2160p@30fps, 1080p@60fps + Selfie Camera 8MP, f/1.9), culori atragatoare, pret bun si o baterie foarte capabila. Oferta P10 Plus nu are cum sa nu atraga!

Summary
Cele mai bune telefoane mobile pentru barbati
Article Name
Cele mai bune telefoane mobile pentru barbati
Description
Vezi care sunt cele mai bune telefoane mobile pentru barbati de pe piata, cel putin pana in acest moment al anului