Stiri, Top list

Cele mai bune 5 telefoane din 2017

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cele mai bune 5 telefoane din 2017 este de fapt un top scurt al celor mai bune handset-uri pe care le puteti cumpara in acest moment. Clasamentul nostru vizeaza in mod evident cele mai puternice terminale de pe piata la aceasta ora, cu preturile aferente. Mai jos puteti urmari acest top cele mai bune 5 telefoane din 2017, iar sub slide, cateva detalii despre telefoanele care au cucerit pana la aceasta ora piata de telefonie mobila.

Cele mai bune 5 telefoane din 2017

Samsung Galaxy S8 este lider in acest clasament care aduna cele mai bune 5 telefoane din 2017. Flagshipul companiei Samsung Electronics este indiscutabil cel mai bun telefon pe care il puteti achizitiona in acest moment de pe piata. Macar pana cand Apple va decide care este cel mai bun moment pentru a lansa varful sau gama, iPhone 8, high-end-ul celor de la Samsung nu prea are cum sa coboare de pe prima treapta a podiumului. Este foarte puternic, arata exceptional, face fotografii admirabile si are inclusiv in display mare (si de o excelenta calitate). Mai multe detalii despre acest telefon puteti citi aici si aici.

Apple iPhone 7 Plus este probabil cel mai bun telefon pe care l-a creat Apple. Cel putin pe partea de fotografie, acest telefon este impecabil prin comparatie cu alte modele scoase de compania nord-americana. In plus, asigura o durata de viata a bateriei excelente si arata absolut fermecator. Ocupa doar locul doi in acest clasament care aduna cele mai bune 5 telefoane din 2017 si ar putea fi detronat doar de „urmasul sau”, iPhone 8, indiferent cat de tarziu ar aparea el la iveala. In orice caz, aproape imposibil ca acest model de telefon sa iasa de pe podium in 2017. Mai multe detalii despre el, aici.

OnePlus 5 a fost lansat in urma cu cateva zile si a creat deja o adevarata isterie. Este cel mai accesibil dintre telefoanele valoroase iesite pe piata in acest an si vine cu imbunatatiri evidente fata de predecesorul sau la capitolul fotografie. Design-ul se vehicula ca va semana amenintator cu cel al unui iPhone, dar OnePlus 5 este mai mult decat atat. O calitate excelenta din multe puncte de vedere, un aspect atragator, configuratie hardware potenta si un pret foarte bun. Prinde un loc 3 in acest top care vizeaza cele mai bune 5 telefoane din 2017. Despre OnePlus 5 puteti citi mai multe in acest review.

HTC U11 sau frumusetea imbracata in sticla, realizeaza fotografii excelente, arata impresionant si are o configuratie hardware foarte potenta. Este unul dintre cele mai interesante terminale din 2017 si cu siguranta unul dintre cele mai bune. Un review complet al acestui handset puteti citi si pe site-ul nostru, daca veti accesa link-ul.

Huawei P10 Plus incheie clasamentul care vizeaza cele mai bune 5 telefoane din 2017. Rapid si stylish, cu o camera excelenta, P10 Plus poate ca nu impresioneaza ca design, dar poate fi un concurent serios pentru oricare dintre telefoanele de mai sus. Asigura o autonomie excelenta, are un procesor foarte puternic si numeroase avantaje pentru utilizator. Review-ul acestui telefon de foarte buna calitate il puteti citi aici.

Cele mai bune 5 telefoane din 2017

Summary
Article Name
Cele mai bune 5 telefoane din 2017
Description
Verifica un clasament interesant care vizeaza cele mai bune 5 telefoane din 2017, informatii despre ele si preturile de achizitie