Stiri

Cea mai noua versiune BlackBerry Messenger pentru Android este acum disponibila

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Luna trecuta, BlackBerry a oferit o noua versiune beta pentru aplicatia proprietara, BlackBerry Messenger. Astazi, aceasta noua versiune a devenit oficiala, primind numarul de versiune.

Noile caracteristici BlackBerry Messenger

Noua versiune de BBM vine cu diverse imbunatatiri printre care un nou modul pentru chat care include background-uri statice. Acestea pot fi gasite rapid, iar utilizatorul poate gestiona mai usor grupurile carora apartine cu optiuni precum „plecare” (Leave) sau „stergere” (Delete).

O alta schimbare care a fost parte a update-ului din luna iulie si care dadea posibilitatea utilizatorilor de BBM de a alege gratuit numerele personalizate ale PN-urilor, nu a facut pasul si spre versiunea finala a aplicatiei. Lista de imbunatatiri oficiale include urmatoarele caracteristici:

  • Imbunatatiri pentru chat
  • Cautarea pe categorii este mult mai facila
  • O mai buna organizare a sectiunilor clipuri video, muzica si divertisment
  • Gestiunea grupurilor este de asemenea mult mai facila datorita optiunile „Leave” si „Delete”
  • Protectie sportita impotriva spam-ului
  • Corectarea diverselor erori

Pentru instalarea celei mai recente versiuni de BlackBerry Messenger disponibila pe piata pentru Android, iOS sau Blackberry 10, puteti accesa link-urile de mai jos:

Blackberry Messenger v3.3.7.94 iOS

Blackberry Messenger v3.3.7.94 Android

Blackberry Messenger v3.3.7.94 Blackbery 10

Dezvoltata de BlackBerry Limited intre 2005 si 2016, BlackBerry Messenger a fost preluata acum de Emtek. Disponibila in mai multe limbi de circulatie internationala, aplicatia este una dintre cele mai sigure si credibile din lume, atunci cand vine vorba de mesagerie, sustine presa nord-americana. La inceputul anilor 2000, BBM era cea mai populara aplicatie de mesagerie din lume, dar a pierdut categoric teren in ultimii ani, atat pe piata din Asia unde este dominata de aplicatiile din China si Japonia, cat si la nivel global unde este controlata autoritar de WhatsApp. Aceasta din urma a atins recent pragul de 1 miliard de utilizatori zilnici, ceea ce vorbeste de la sine despre diferenta actuala dintre cele doua aplicatii.

Summary
Cea mai noua versiune BlackBerry Messenger pentru Android este acum disponibila
Article Name
Cea mai noua versiune BlackBerry Messenger pentru Android este acum disponibila
Description
Cea mai noua versiune de BlackBerry Messenger este acum disponibila indiferent de sistemul de operare al telefonului tau