Reviews

Cat S31 pret, detalii tehnice oficiale, specificatii complete si pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cat a lansat pe langa smartphone-ul rugged CAT S41, un al doilea terminal pe sectorul de mid-range cu o baterie la fel de atractiva si cu specificatii tehnice similare. E drept, noul
Cat S31 este ceva mai „bland”, are un ecran mai mic si alte specificatii ceva mai modeste, insa vine cu aceleasi caracteristici rezistente, impresionante chiar si pentru un telefon de tip rugged.

Cat S31 specificatii tehnice si detalii oficiale

Noul device se incadreaza in segmentul mid-range si este un dual SIM (nano SIM, dual Stanbdy) sau single SIM (nano SIM) certificat IP. Certificarea IP confirma calitatea rugged a telefonului asigurandu-i utilizatorului oportunitatea de a scufunda telefon la 1.2 metri adancime pentru 35 de minute in apa, fara ca modelul Cat S31 sa sufere daune reale. In plus, device-ul are certificare MIL-STD-810G, o certificare militare care asigura constructiei telefonului S31 rezistenta impotriva radiatiilor solare, socurilor termale, ploii, vibratiilor puternice, zgarieturilor, prafului si asa mai departe. Rezistenta Cat S31 este demonstrata si prin faptul ca telefonul poate fi scapat din mana de la 1.8 metri inaltime, fara sa aiba vreo problema reala.

Cat S31(1)

In materie de specificatii tehnice, Cat S31 ne propune un ecran cu diagonala de 4.7 inch cu un raport ecran-corp de 56.1%. Ecranul are un format 16:9 si o rezolutie HD, 1280 x 720 pixeli. Densitatea pixelilor atinge 312 pixeli per inch, iar protectia ecranului este asigurata de sticla protectoare Corning Gorilla Glass 3.

Device-ul este capabil de VoLTE si VoWFi si ruleaza Android 7.0 Nougat din fabrica si este motorizat de un procesor Snapdragon 210 de la Qualcomm, model MSM 8909, tactat la frecventa 1.3 Ghz. Aceasta platforma are la bord patru nuclee Cortex A7, iar in completare, telefonul beneficiaza de acceleratorul grafic Adreno 304.

Cat S31(2)(1)

Cat S31 beneficiaza de numai 2GB memorie RAM si de o capacitate de stocare a datelor de 16 GB. Compania asigura insa posibilitatea de extindere a memoriei native prin prezenta slotului pentru carduri externe. Aici, utilizatorul poate atasa un card microSD, prin care memoria nativa paote fi extinsa pana la 64 GB.

Specificatiile foto ale telefonului Cat S31 sunt inferioare modelului Cat S41. Acest model are o camera foto principala de 8 megapixeli cu autofocus si LED Flash. Camera foto are capacitatea de filmare la rezolutie HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera foto frontala are o rezolutie de doar 2 megapixeli.

Cat S31 (4)

Device-ul se prezinta cu functii de conectivitate importante precum A-GPS, GLONASS, BDS, wi-fi 802.11 b/g/n, tehnologie bluetooth v4.1 sau portul microUSB 2.0, cu functia USB On-The-Go. Acumulatorul telefonului este unul Li-Ion si are o capacitate de 4000 de miliamperi. Smartphone-ul rugged Cat S31 poate fi achizitionat pe culoarea negru si are ca pret de plecare, suma de 330 de euro. Design-ul sau este unul atractiv pentru un terminal rugged si se bazeaza pe o suprafata texturata care face prinderea mult mai usoara.

Cat S31 (3)(1)

De remarcat tastelte rapide pentru PTT (Push to Talk) sau SOS (emite un semnal de ajutor pentru cei care lucreaza in spatii izolate, spre exemplu, minerii). Pretul mi se pare putin cam mare, insa cei de la Cat sunt obsinuiti sa nu renunte prea mult la pretentiile lor. Desigur insa, pretul Cat S31 este mai mic decat pretul Cat S41, device care costa 450 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
CAT
Product Name
Cat S31