Stiri, Tutoriale

Cat de rezistent este Nokia 3310 (2017)?

Home  »  Stiri  »  Tutoriale

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 3310 (2017)

Nokia 3310 editia 2017 a fost intampinat cu multa simpatie in acest an dupa ce compania producatoare a anuntat relansarea sa. Vechea versiune a acestui telefon, o adevarata legenda a telefoanelor mobile, era considerat un telefon aproape indestructibil, pentru ca beneficia de o carcasa foarte puternica si o constructie solida. Chiar daca scapai acel telefon de nenumarate ori pe jos, el continua sa functioneze aproape fara eroare, iar in mediul online exista inca numeroase clipuri care demonstreaza acest lucru. Dar, este oare Nokia 3310 (2017) la fel de puternic?

Un YouTube-er a efectuat niste teste pentru zgarieturi, arsuri si eventuale „indoiri” ale acestui nou model de Nokia 3310, pentru a vedea daca modelul 2017 este la fel de rezistent. Nokia 3310 (2017) este astfel supus unui test de durabilitate destul de intens, iar cel care a facut testul precizeaza ca a utilizat si inainte de test vreme de o saptamana telefonul, drept pentru care acesta prezenta deja cateva zgarieturi.

Apreciat in urma testului pentru ca nu se indoiae aproape deloc, Nokia 3310 (2017) nu a trecut insa testul de durabilitate. Din nefericire, handset-ul nu a rezistat la taieturile produse de lama unui cutit, iar ecranul a ars foarte repede dupa ce a fost expus la foc.

Tinand cont ca ecranul telefonului este din plastic, acesta a inceput sa se topeasca aproape imediat (dupa zece secunde). La testul de incovoiere, Nokia 3310 (2017) a primit insa nota de trecere, chiar daca a fost supus unor incercari destul de grele, asa cum veti observa in clipul de mai jos.

Cand presiunea a fost aplicata din fata, panoul din spate a iesit putin, dar telefonul tot nu s-a indoit. De asemenea, handset-ul nu a suportat vreo deteriorare a display-ului in urma acelui test.

VIDEO: Test de durabilitate Nokia 3310 (2017)

»»Citeste aici un review complet Nokia 3310 (2017)

Clipul postat pe YouTube poate fi urmari si aici. Puteti urmari mai jos si cum s-a comportat item-ul cand a fost scapat intentionat din mana.