Stiri

Canalys: Piata de telefoane din India depaseste piata din SUA!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Piata de telefoane din India a suferit un mic declin in al doilea trimestru din 2017 insa a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 23% in al treilea sfert din 2017. In total, 40 de milioane de unitati au fost vandute doar in acest al treilea trimestru in aceasta tara.

Piata de telefoane din India a devenit a doua piata de telefoane din lume

Ceea ce anuntam in urma cu cateva luni, pare pe cale sa se produca: piata de telefoane din India ar fi depasit conform rapoartelor oferite de cei de la Catalyst, piata din Statele Unite ale Americii.

Nu mai putin de 40 de milioane de unitati au fost vandute doar in acest al treilea trimestru in aceasta tara, o cifra impresionanta, care se imparte (in special) intre cinci producatori din Asia. Americanii de la Apple Inc nu patrund in top 5 de pe piata de telefoane din India.

Samsung, lider in India … Xiaomi vine puternic pe turnanta!

In timp ce Samsung Electronics continua sa detina suprematia in aceasta tara cu 9.4 milioane de telefoane vandute in al treilea trimestru, Xiaomi se apropie vertiginos de producatorul sud-coreean. Nu mai departe de ieri anuntam ca Xiaomi a vandut pe timpul festivalului Diwali, in aproximativ o luna de zile (septembrie) 4 milioane de telefoane din propriul portofoliu. Cele 9.2 milioane de telefoane vandute in al treilea trimestru al anului in aceasta zona ar putea fi depasite ca numar in trimestrul patru, iar Xiaomi ar putea deveni cel mai important producator din India.

Piata de telefoane din India

Ce altceva mai cumpara indienii? Poate veti fi surprinsi, sau poate ca nu, dar Apple nu se afla in top 5 producatori din India in 2017. Dupa Samsung Electronics si Xiaomi, urmeaza Vivo si Oppo, doi producatori chinezi care au cucerit piata din Asia in ultimii doi ani. Locul 5 le revine celor de la Lenovo, care pana nu demult le urmau in clasament pe Samsung si Xiaomi.

Catalyst Research ne dezvaluie insa ca ierarhia s-ar putea schimba dupa trimestrul patru cand Xiaomi ar putea deveni noul lider, iar Oppo si Vivo se vor apropia de Samsung. Apple a crescut cu aproape cu 900 de mii de unitati vandute in India in 2017 (trimestrul III) fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Summary
Canalys: Piata de telefoane din India depaseste piata din SUA!
Article Name
Canalys: Piata de telefoane din India depaseste piata din SUA!
Description
Conform unei cercetari Canalys, dupa al treilea trimestru din 2017, piata de telefoane din India a devenit a doua piata ca importanta