Reviews, Stiri

Blackview BV7000 Pro smartphone de tip rugged cu specificatii excelente

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Blackview BV7000 ProBlackview BV7000 Pro este un smartphone rugged cu specificatii hardware puternice, un design interesant si un pret de achizitie decent. Telefonul produs de compania Blackview este rezistent la apa si praf, dar si la socurile puternice. Pentru persoanele care cauta aventura sau lucreaza in conditii ceva mai putin placute, acest terminal este ideal. Rezista la soscuri, apa si alte intemperii, astfel ca daca-l veti scapa din mana, puteti sta fara indoiala, linistiti. Mai multe despre Blackview BV7000 Pro gasiti mai jos.

Cine este Blackview?

Blackview este o companie infiintat in martie 2013 din initiativa omului de afaceri chinez, Xu Ming, care este cunoscut in presa de specialitate drept David Xu. Acesta credea ca tehnologia de inalta calitate nu trebuie neaparat sa coste o avere si s-a pus pe treaba. Subordonata Blacview International Group, divizia de telefoane mobile Blackview s-a remarcat rapid prin telefoane solide si calitative, fara ca acestea sa fie insotite si de preturi foarte mari. Blackview promoveaza calitatea si expertiza, examinandu-si cu mare atentie fiecare detaliu din fiecare telefon. Compania se adreseaza unei palete largi de clienti, dar si-a inceput activitatea in Singapore, Malayesia, Filipine sau Laos.

Blackview BV7000 Pro lista specificatiilor si poze

Terminalul rugged Blackview BV7000 Pro beneficiaza de certificare IP68, ceea ce inseamna ca discutam despre un terminal puternic, rezistent si solid din toate punctele de vedere. Apa si praful nu-l afecteaza, in timp ce Corning Gorilla Glass 3 ii protejeaza partea din fata facandu-l rezistent la socuri si zgarieturi. Materialele din care este construit Blackview BV7000 Pro sunt de o foarte buna calitate. Rama metalica este groasa, iar capacul realizat dintr-un plastic rezistent si tare. Astfel, Blackview BV7000 Pro este capabil sa suporte cele mai vitrege conditii, precum diverse caderi de praf sau apa, ori lovituri puternice pe care le poate receptiona din neatentia utilizatorului.

Blackview BV7000 Pro (2)

Configuratia sa nu este una de top, dar putem remarca prezenta unei baterii de calitate. Blackview BV7000 Pro beneficiaza de un acumulator de 3500 mAh, adica o baterie care asigura o autonomie de 19 ore in convorbiri telefonice si alte 625 de ore in format standby. Bateria nu se poate scoate, dar are functia fast charging ceea ce inseamna ca se va incarca la 100% intr-un interval de timp destul de mic. Blackview BV7000 Pro este un telefon care arata foarte bine, in ciuda proprietatii sale „rugged”. Varianta de culoare neagra cu nuantele de roz-auriu mi se par speciale si asigura fara indoiala o nota de personalitate aparte acestui terminal.

Display-ul sau este capabil de 360 pixeli per inch si are o diagonala de 5″. Blackview BV7000 Pro vine asadar cu un display Full HD cu rezolutie 1920xx1080 pixeli. Compatibil 4G LTE, Blackview BV7000 Pro este dual sim si asigura utilizatorului conectivitate USB tip C, un port prin care poate transmite de asemenea energie altor dispozitive. Smartphone-ul este motorizat de un procesor octa core de la MediaTek, MT6750T tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Alaturi de el functioneaza placa video Mali T860MP2, o placa video despre care eu personal am o buna parere. Blackview BV7000 Pro ruleaza Android 6.0 Marshmallow si are o memorie RAM de 4GB, precum si un spatiu de stocare interesant de 64 GB.

Blackview BV7000 Pro (3)

Dimensiunile sale ating 153×78.5×12.6, astfel ca nu avem de a face cu un terminal subtire asa cum poate multi isi doresc. Mai mult, Blackview BV7000 Pro este un smartphone greu, el cantarind 223 grame. Nimic surprinzator pentru ca vorbim totusi de un item de tip rugged. Dotarile foto sunt neasteptat de bune, pentru ca Blackview BV7000 Pro asigura utilizatorului calitate si rapiditate. Camera principala a sa are un senzor de imagine de 13 megapixeli, in timp ce camera secundara, pentru selfie-uri, este utilata cu un senzor de imagine de 8 megapixeli.

Blackview BV7000 Pro pret si disponibilitate

Blackview BV7000 Pro este listat la pre-comanda pe site-ul blackview.ro la suma de 1499 de lei, reducere semnificativa de la 2000 de lei. Terminalul de tip Rugged impresioneaza prin memoria RAM destul de mare, capacitatea de stocare nativa, procesorul de buna calitate si dotarile foto peste asteptari. Blackview BV7000 Pro arata in plus foarte bine pentru un terminal de acest tip si este certificat IP68. Profitand de aceasta reducere, consider inca suma destul de mare, dar Blackview BV7000 Pro este un telefon care merita testat.

Blackview BV7000 Pro (4)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview BV7000 Pro
Price
RON 1499