Reviews

Blackview A8 review, pret si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Produs in China si lansat in cadrul MWC 2016, Blackview A8 este un smartphone de buget care incorporeaza o serie de caracteristici interesante si vine cu un pret rezonabil. (consulta Blackview A8 pret mai jos). In cadrul acestui articol vom discuta despre review-ul Blackview A8 si opinii despre Blackview A8, in speranta ca va veti putea face o idee asupra calitatii acestui telefon si mai ales asupra oportunitatii achizitionarii sale.

Blackview A8 review

Terminalul Blackview A8 este fara indoiala un smartphone de buget, cu toate ca in prezentarea facuta de compania chinezeasca se incearca a se inocula ideea unui telefon cu caracteristici cu totul si cu totul speciale. Sigur insa, Blackview A8 nu este un smartphone de ignorat. Are un design interesant, este echipat cu un procesor quad-core de la MediaTek MT6580 de 1.3 Ghz si beneficiaza de o memorie RAM de 1GB. Din punct de vedere grafic, Blackview A8 mizeaza pe GPU Mali-400MP, iar ca spatiu de stocare intern, Blackview propune in terminalul sau 8 GB, ce pot fi extinsi pana la 32 de GB prin card microSD. Din punctul de vedere al camerelor foto, Blackview A8 sta decent spre bine. Incorporeaza o camera foto principala de 8 megapixeli cu senzor Sony IMX plus flash dual-tone si de o alta camera secundara de 2 megapixeli cu flash led. Display-ul este un IPS de 5 inch cu rezolutie HD protejat de sticla 2.5 D.

…. vezi Folii Protectie pentru Telefoane Mobile si Tablete

Blackview A8 pareri si pret de vanzare

Pentru romani, Blackview A8 pare un fel de „creatie” Allview(vezi recenzii Allview). Sigur, telefonul arata foarte bine si prezinta o constructie solida formata din aluminiu si policarbonat. Am remarcat finisaje de o calitate buna si un aspect destul de captivant pentru un telefon de buget. Limitarile sale in ceea ce priveste capitolul performante sunt evidente. Daca in privinta camerei foto principale lucrurile stau destul de bine, mai ales ca Blackview a mizat pe un senzor IMX Sony, in privinta camerei frontale, lucrurile se schimba. Aceasta camera nu poate reda pozele pe care le cautati si este aproape inutilizabila pe timpul noptii.

Un punct forte al telefonului in reprezinta touchscreenul care este foarte responsive, sau poate am avut eu noroc la teste. Cred eu ca indiferent de opiniile pro sau contra acestui telefon cel mai putin de ignorat in privinta Blackview A8 este pretul. Raportul calitate – pret al Blackview A8 as spune eu ca este unul decent. Sigur, telefonul prezinta probleme la capitolul semnal si conectivitate la wi-fi si chiar la datele mobile. Evident ca sistemul dual de camere nu se ridica la cele mai inalte standarde si din pacate trebuie sa acceptati ideea de lag in momente mai putin dorite. Sunetul sau e bun, aspectul atragator, sistemul de operare este Android 5.1, iar memoria RAM atinge totusi 1 GB. Autonomia bateriei de 2050 mAh nu este de invidiat, dar te poate duce spre o zi in urma unei utilizari masive a internetului. Una peste alta, imi place raportul calitate -pret pentru acest telefon de buget.

Blackview A8 review, pret si specificatii tehnice

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview A8