Stiri

Blackview A7 » specificatii, pret de achizitie si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Seria A de la Blackview este recunoscuta drept una de buget, dar in acelasi timp apreciata pentru raportul calitate-pret bun pe care il ofera.

Pe site-ul nostru ati putut citi in trecut despre modele precum Blackview A9 Pro sau Blackview A8, telefoane care s-au vandut sau se vand foarte bine pe piata din China. Compania pregateste un nou handset dedicat in primul rand acestei piete, dar care foarte probabil va ajunge si in Europa. Este vorba despre Blackview A7, un device care va fi lansat oficial in perioada urmatoare.

Blackview A7 specificatii si impresii

Nu doar pretul mic si accesibil va vor impresiona la acest device ci si aspectul sau foarte atragator. Cu siguranta vom avea o gama variata de culori din care va trebui sa alegem pentru ca handset-ul pare gandit in jurul cuvantului „viata”. Corpul sau rotund si subtire la margini, cu finisaje aproape premium si cu decoratiuni originale, il vor face nu doar aspectuos ci si usor de manevrat.

Blackview A7

Blackview A7 se va baza insa pe o configuratie nu foarte potenta, dar destul de satsifacatoare pentru cei care sunt interesati sa achizitioneze un device decent, la un pret bun.

Acumulatorul sau va miza pe o capacitate de 2800 miliamperi, durata de viata a acestuia fiind vizibil imbunatatita de prezenta sistemului de operare Android 7.0 Nougat, care garanteaza performante per ansamblu foarte bune din multe puncte de vedere, implicit al autonomiei item-ului.

Din pacate, restul configuratiei sale bate inspre entry level, iar Blackview este clar ca nu si-a propus altceva. Vom avea parte de un terminal cu doar 1 GB RAM in spate si alti 8 GB rezervati spatiului de stocare a datelor.

Display-ul sau va avea o diagonala de 5 inch si din cate se pare o rezolutie HD, in timp ce camera principala a device-ului, in mod surprinzator va atinge doar 2 megapixeli. Foarte putin, chiar neasteptat de putin!

La fel de surprinzator este ca pe spate, Blackview A7 are o camera foto principala duala (daca va vine sa credeti) cu senzori de imagine de 5 respectiv 0.3 megapixeli. Foarte ciudata aceasta „gandire” a producatorului chinez, dar…cine suntem noi sa le stricam oamenilor calculele.

Blackview A7 (2)

Procesorul ales de producator pentru a motoriza acest device este un model MediaTek, MT6580A care va fi se pare tactat la frecventa de 1.25 Ghz.

Blackview A7 data de lansare si pret

Viitorul terminal al companiei Blackview nu mi se pare la fel de atragator din punct de vedere al performantelor precum alte telefoane entry-level propuse de companie. In schimb, are parte de un aspect foarte placut, semnt ca producatorul a mizat foarte mult pe acest capitol.

Cel mai probabil, Blackview A7 va fi lansat pe finalul lunii iulie, dar pretul sau pentru moment este necunoscut. Nu ne asteptam insa la un telefon scump, ceea ce inseamna ca Blackview A7 ar trebui sa coste undeva sub 100-120 de dolari. Orice pret care depaseste aceasta suma din punctul meu de vedere supra evalueaza produsul si nivelul performantelor sale.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview A7