Reviews, Stiri

Blackview A7 Pro detalii oficiale, pret si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Blackview A7 Pro (3)Blackview lansa in luna iulie un nou terminal din gama A, Blackview A7. Doar ca acest model a fost se pare unul exclusiv entry level, fara prea mari pretentii si, din pacate, fara conectivitate 4G.

Compania chineza aduce insa acum pe piata noul Blackview A7 Pro, un device care in fapt, reprezinta un veritabil upgrade al modelului lansat in urma cu cateva luni. Ce ne propune producatorul chinez cu noul Blackview A7 Pro, aflam in cele ce urmeaza.

Blackview A7 Pro detalii oficiale

Inainte de toate, Blackview A7 Pro este capabil de conectivitate 4G LTE. Device-ul dual – sim inregistreaza un prim punct in plus fata de modelul standard prin aceasta optiune de conectivitate importanta pentru anul 2017. Lucrurile merg insa inspre „si mai bine”.

Blackview A7 Pro

Blackview A7 Pro are o memorie RAM mai buna, iesind „din cutie” cu 2GB memorie RAM si 16 GB capacitate nativa de stocare a datelor. Nu lipseste portul microSD, prin care utilizatorul va avea posibilitatea de a extinde memoria nativa a telefonului pana la 64 GB.

Imbracat in aceeasi carcasa de plastic, prea putin rezistenta, dar suficient de atractiva, Blackview A7 Pro este propulsat de un procesor quad-core de la Mediatek, MT6737. Chipset-ul este tactat la frecventa de 1.3 Ghz si cuplat cu placa video Mali T720 MP 1, de 650 Mhz.

Producatorul merge pe un sistem de operare curat, astfel ca Blackview A7 Pro va rula din fabrica Android 7.0 Nougat. Experienta utilizatorilor va fi una completa si avantajoasa din acest punct de vedere.

In materie de dotari foto, Blackview A7 Pro propune o camera principala duala cu doi senzori de Sony de 8 megapixeli, respectiv 0.3 megapixeli plus flash LED, autofocus si diafragma F2.0. Camera principala poate filma la rezolutie 720 p, adica HD. Pe de alta parte, camera frontala are o rezolutie de 5 megapixeli.

Blackview A7 Pro se bazeaza pe un ecran cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD. Ecranul este imbracat in sticla curbata 2.5D si contribuie la aspectul estetic placut al device-ului.

Blackview A7 Pro (2)

Sub capota, Blackview A7 Pro ascunde o baterie de 2800 miliamperi, menita sa asigure o autonomie destul de buna. Producatorul estimeaza ca telefonul poate atinge o zi autonomie pentru o utilizare normala a device-ului.

Din foarte multe puncte de vedere, A7 Pro corespunde cerintelor pietei entry level, iar pretul de 80 de dolari de pe site-ul Aliexpress este inca un atu pentru acest terminal al companiei chineze.

Summary
product image
Aggregate Rating
2.5 based on 2 votes
Brand Name
Blackview
Product Name
Blackview A7 Pro