Stiri

Blackberry Rome & Hamburg

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Blackberry Rome & Hamburg – zvon, specificatii, detalii si preturi

Compania Blackberry a confirmat undeva la sfarsitul lunii aprilie lansarea a doua noi terminale ce vor rula Android in detrimentul Blackberry 10 OS. Cele doua telefoane poarta numele de cod Blackberry Rome & Hamburg. Anul trecut a aparut primul zvon referitor la un Blackberry ce va rula Andorid. Acesta a purtat numele de cod Venice si a fost lansat oficial sub numele Blackberry Priv.
Daca facem o analogie cu Priv, putem presupune ca Blackberry Rome & Hamburg vor fi doua device-uri mid-range, al caror pret se va invarti in jurul sumelor de 300 sau 400 de dolari. Se zvoneste ca Rome are aceleasi specificatii tehnice ca si Priv. Totusi anumite surse confirma ca sub tastatura sunt plasati senzori biometrici, iar designul acestuia pune accent pe margini laterale curbate si colturi destul de pronuntate. Continuand imaginea pe care si-a construit-o de-a lungul timpului, producatorul nu renunta la tastatura fizica, presupunandu-se ca senzorul de amprenta este integrat in butonul space.

BlackBerry Rome

Hamburg va avea un design similar cu Priv, insa nu se stie concret daca tastatura va glisa de sub ecran. Specificatiile acestuia inclina spre un ecran de 5.2 inci, probabil OLED ca si la Rome, un chipset Snapdragon cu procesorul de tip octa-core tactat la 1.5 GHZ si un GPU Adreno. Din alte surse aflam ca Hamburg va avea 3 GB RAM, memoria interna de 16 GB si doua camere, una principala de 12 megapixeli si una secundara de 8 megapixeli.
Este de asteptat ca Rome sa fie primul lansat, urmat probabil la cateva luni de Hamburg. Care vor fi numele lor finale ramane un subiect ce lasa loc imaginatiei. Conform CEO-ului Blackberry, compania doreste migrarea catre Android, iar prin lucrul la Hamburg si Rome aceasta doreste sa intre pe segmentul mid-range oferind preturi competitive. Totusi pana la un anunt oficial al unei date de lansare sau confirmarea specificatiilor nu ne putem baza decat pe cele mai credibile zvonuri.

Surse: blackberycentral.com | n4bb.com | ecumenicalnews.com | techtimes.com | slashgear.com

Summary
Review Date
Reviewed Item
Blackberry Rome & Hamburg
Author Rating
51star1star1star1star1star