Stiri

BlackBerry Krypton e de fapt BlackBerry Motion

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

BlackBerry Krypton e de fapt BlackBerry MotionN-a trecut nici macar o luna de cand anuntam ca TCL a obtinut inca o certificare pentru modelul BlackBerry Krypton, iar astazi aflam ca terminalul ar putea fi lansat in curand, dar sub o alta denumire. BlackBerry Krypton ar putea fi de fapt BlackBerry Motion. Probabil ca acest aspect conteaza mai putin, important este ca in presa a „scapat” online inca o imagine a acestui telefon atractiv.

BlackBerry Krypton e de fapt BlackBerry Motion si nu are tastatura QWERTY

Daca in privinta denumirii se pare ca cei de la TCL au ales „Motion”, in privinta specificatiilor lucrurile continua sa ramana oarecum neclare. Cele mai multe informatii converg catre ideea ca smartphone-ul chinezo-canadian va fi motorizat de un procesor Snapdragon 625 de la Qualcomm, ceea ce indubitabil este o veste buna tinand cont de calitatea chipsetului.

In rest, viitorul BlackBerry Motion va avea probabil 4GB memorie RAM si 64 GB dedicati stocarii de date. Bateria va fi una potenta (cel mai probabil de 4000 miliamperi), in timp ce smartphone-ul va rula Android Nougat din cutie. Vestea si mai buna, care incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur este ca BlackBerry Motion va avea certificare IP67, adica va fi rezistent la contactul cu apa si praful intens.

Noul device va renunta la elementul caracteristic al brandului BlackBerry urmand a avea un display normal, la fel cum gasim pe majoritatea telefoanelor de astazi. Pe scurt: adio tastatura QWERTY fizica!

In ceea ce priveste mult discutata denumire, inclinam sa-l credem pe Evan Blass, cel care confirma aseara faptul ca terminalul va purta numele BlackBerry Motion, luandu-si chiar „adio” de la denumirea Krypton.

Cu detalii despre BlackBerry Motion vom reveni si noi in perioada urmatoare. Din cate se pare, terminalul va fi lansat in aceasta luna, asa cum canadienii au anuntat de altfel la Berlin cu ocazia Ifa 2017. BlackBerry Krypton se bucura deja de certificarile din partea Bluetooth Alliance, Wi-Fi Alliance si FCC, astfel ca in scurt timp l-am putea zari in magazine.

Summary
BlackBerry Krypton e de fapt BlackBerry Motion
Article Name
BlackBerry Krypton e de fapt BlackBerry Motion
Description
BlackBerry Motion va fi pana la urma denumirea oficiala a noului smartphone pe care il pregateste parteneriatul TCL-BlackBerry