Stiri

Bixby, asistentul de pe Samsung Galaxy S8 este acum oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Bixby, asistentul de pe Samsung Galaxy S8 este acum oficial → Cu putin timp inainte de lansarea oficiala a Samsung Galaxy S8, Samsung Electronics a anuntat oficial lansarea asistentului sau virtual Bixby. Derivat din proiectul S voice care a fost folosit in trecut de generatiile anterioare de telefoane Samsung, Bixby se vrea a fi un rival de temut pentru Siri, Titan si Cortana si a facut subiectul a destule zvonuri si controverse pana in acest punct in care a fost oficial lansat de catre compania sud – coreena.

Bixby – noua senzatie pe care Samsung o pregateste pentru utilizatorii sai

Bixby este acum oficial, iar rolul sau este unul cat se poate de clar: interpretarea solicitarilor formulate in limbaj absolut natural prin intermediul unor tehnologii de inteligenta artificiala. Conform cu ceea ce explica oficialii Samsung, practic noul asistent virtual produs si gandit de gigantul sud-coreean poate duplica absolut tot ceea ce face utilizatorul intr-o anumita aplicatie folosind interfata Touch. Si nu oricum!

Bixby, asistent Samsung Galaxy S8

Bixby se poate adapta la context si isi poate schimba automat modul de interactiune prin comanda vocala, sau chiar prin comanda directa touch. Presa din Asia noteaza ca noul asisten virtual al companiei Samsung Electronics ar primi suport pentru 8 limbi de circulatie internationala. Exista destule speculatii, neconfirmate inca, care atesta faptul ca prin Bixby, utilizatorul ar putea avea posibilitatea de analiza asupra unui obiect identificat inainte de a decide sa-l cumpere si ca totul se va face pe baza anumitor link-uri recomandate. Ramane de vazut daca aceasta ultima parte se va confirma sau nu, insa sunt deja destul detalii pe care le stim despre Bixby pana la aceasta ora cand totul pare sa fie oficial si cand mai avem o saptamana pana la lansarea oficiala a flagshipului Samsung Galaxy S8 care va incorpora acest asistent virtual.

„In loc ca oamenii sa invete cum o masina interactioneaza cu lumea, masina trebuie sa invete si sa se adapteze la noi” – In Jhong Rhee, vicepresedinte Samsung

Pentru realizarea acestui produs, Samsung s-a bazat pe machine learning confirmand ca Bixby va fi noua interfata inteligenta de pe viitoarele terminale ale companiei si subliniind ca aceasta solutie va fi complet diferita fata de ceea ce gasim pe piata in acest moment la capitolul asistenta. Practic, Bixby, va putea realiza orice sarcina pe baza de comanda vocala, asistentul avand capacitatea de a intelege automat comanda utilizatorului in functie de aplicatia pe care acesta o foloseste. Bixby va reactiona diferit la comenzile pe care utilizatorul le da pentru un document, in comparatie cu alte comenzi pe care acesta le va da pentru functia chat. Insa asta nu este tot! Pentru ca Samsung se bazeaza foarte mult pe noua experienta a asistentul virtual la care a lucrat intens in ultima vreme, sud-coreeni au reusit sa-i imprime lui Bixby si teleranta cognitiva, adica adaptabilitate la diverse cuvine si fraze fara alte comenzi speciale.

Asistentul virtual al Samsung va intelege comenzi distincte, lungi si cat mai complexe si chiar si comenzile cu infromatii incomplete. Trebuie reamintit faptul ca Samsung a achizitionat in urma cu putin timp, serviciul VIV, care ofera solutii pentru activarea vocala a diverselor aplicatii.

Asistentul virtual Bixby va fi integrat in cateva aplicatii la bordul noului Samsung Galaxy S8, telefon care va sosi cu aceasta solutie preinstalata.

Bixby, asistentul de pe Samsung Galaxy S8

Summary
Bixby, asistentul de pe Samsung Galaxy S8
Article Name
Bixby, asistentul de pe Samsung Galaxy S8
Description
Asistentul virtual Bixby va fi integrat in cateva aplicatii la bordul noului Samsung Galaxy S8 care va sosi cu aceasta solutie preinstalata.