Reviews, Stiri

Asus Zenfone AR ZS571KL pret, review si specificatii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Asus a impresionat destul de puternic in 2016 prin editiile sale de smarpthone lansate pe piata, iar in acest debut de an arunca pe piata modelul Asus Zenfone AR ZS571KL. Lansarea terminalului care dezvaluie ambitioasele planuri de viitor ale companiei a avut loc cu ocazia expozitiei CES 2017. Evenimentul s-a produs loc la putin timp dupa ce Asus a anuntat oficial ca a atins 20 de milioane de unitati vandute datorita seriei Zenfone 3. Un alt device care foarte probabil va fi lansat pe piata in curand este si modelul ZenFone Zoom 3 despre care vom reveni cu detalii.

Asus Zenfone AR ZS571KL review

Asus Zenfone AR ZS571KL

Asus Zenfone AR ZS571KL

Asus Zenfone AR ZS571KL nu este un smartphone obisnuit. In primul rand pentru sistemul de realitate virtuala Daydream si cel de realitate augmentata, Tango sunt ambele compatibile cu acest terminal. Ce inseamna asta mai exact pentru utilizatorii Asus? Ei bine, utilizatorul Asus Zenfone AR ZS571KL poate sa-si foloseasca dispoztiviul atat pentru aplicatii de realitate virtuala, cat si pentru realitatea augmentata, o trecere care se poate face rapid datorita modului Tango, cel atat de discutat in ultima perioada in presa internationala de specialitate. Totul, cu ajutorul unui dispoztiv de numai 9 milimetri grosime si care cantareste doar 170 de grame.

Tehnologia impresionanta din spatele Asus Zenfone AR ZS571KL nu se opreste insa aici. Modelul beneficiaza de o memorie RAM cu o capacitate impresionanta: 8 GB! Fara indoiala exista pe piata numeroase dispozitive de tip PC care nu au parte de o asemenea memorie fantastica! Asus Zenfone AR ZS571KL propune si alte componente esentiale interesante. Display-ul telefonului este un Super AMOLED capacitive touchscreen de 5.7 inch cu o rezolutie de 1440×2560 si o densitate a pixelilor calibrata la 515 ppi. Protejat de Corning Gorilla Glass, Asus Zenfone AR ZS571KL este un terminal aspectuos si rezistent, dar care merita o husa Asus de calitate pentru un aspect si mai impunator, dar si o securizare completa.

Noul terminal Asus ruleaza pe Android 7.0 Nougat si se foloseste de tehnologia spectaculoasa garantata de chipsetul Qualcomm MSM 8996 Snapdragon 821. Procesorul Quad-Core  (2×2.35 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo) si acceleratorul grafic Adreno 530 completeaza peisajul tehnologic de ultima generatie din Asus Zenfone AR ZS571KL. Cei interesati de acest model de telefon trebuie sa stie ca sistemul dual de camere al sau este unul impecabil. Cel putin asta sustin expertii in materie care au verificat acest model (noi din pacate n-am avut inca oportunitatea).

Asus Zenfone AR ZS571KL pret, review si specificatii tehnice

Asus Zenfone AR ZS571KL pret, review si specificatii tehnice

Camera sa principala atinge 23 de megapixeli si ofera numeroase functii speciale foarte interesante (autofocus, zoom optic 3x, sistem de stabilizare optica, deschidere f/2.0, PDAF, senzori de adancime, senzori de miscare, geo-tagging, touch focus, detectare fata, HDR, panorama). Ea este capabila sa filmeze la rezolutie 2160p cu 30 de cadre pe secunda. Camera secundara mizeaza pe un senzor de imagine de 8 megapixeli si poate filma la rezolutie Full HD. Putin inferioara acestor specificatii pare bateria Li-Ion de 3300 mAh, dar conform primelor informatii, aceasta pare sa se comporte exemplar in aproape orice situatie. Nu se cunoaste deocamdata un pret exact pentru acest model de telefon pe zona europeana.

Asus Zenfone AR ZS571KL review

Asus Zenfone AR ZS571KL review

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 12 votes
Brand Name
Asus
Product Name
Asus Zenfone AR ZS571KL