Reviews, Stiri

ASUS ZenFone 4 Max a fost prezentat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ASUS continua lista prezentarilor din aceasta perioada si ne propune noul ASUS ZenFone 4 Max, un device care se focuseaza pe autonomie. Am discutat recent pe blogul nostru despre ASUS Zenofone 4 Selfie, device care apare pentru moment in baza de date GFXBench, dar si despre ASUS Zenfone Pegasus 4A, un telefon de buget cu camera foto duala. Este randul sa aruncam o privire si peste ASUS ZenFone 4 Max, device prezentat deja oficial de compania taiwaneza.

ASUS ZenFone 4 Max specificatii si pareri

Noul device al companiei taiwaneze nu are dotari impresionante la toate capitolele, dar se bazeaza pe o baterie foarte generoasa si foarte puternica. Item-ul face parte din segmentul mid-range si vine cu un display de tip IPS LCD de 5.5 inch cu rezolutie Full HD, in speta 1920×1080 pixeli. Ecranul este protejat de sticla Corning Gorilla Glass, beneficiaza de tehnologie True2Life si are o luminozitate de 450 niti.

ASUS Zenfone 4 Max

Cu un look sofisticat si elegant, imbracat intr-o carcasa metalica, rezistenta si atragatoare, handset-ul va putea fi achizitionat in doua versiuni diferite in functie de platforma pe care o va incorpora. Cei interesati de achizitionarea ASUS ZenFone 4 Max trebuie sa stie ca device-ul va fi disponibil dupa cum urmeaza:

  • – ASUS ZenFone 4 Max cu procesor quad-core de la Qualcomm, Snapdragon 425 tactat la frecventa de 1.4 Ghz, cuplat cu placa video Adreno 308
  • – ASUS ZenFone 4 Max cu procesor quad-core de la Qualcomm, Snapdragon 430, tactat la frecventa de 1.4 Ghz, cuplat cu placa video Adreno 505.

De asemenea, vor exista versiuni diferite in functie de memoria handset-ului. ASUS ZenFone 4 Max va avea 2GB RAM/4GB RAM si 16GB/32GB/64GB memorie interna. Terminalul nu va fi lipsit de slot pentru carduri micro SD, un slot prin intermediul caruia utilizatorul va putea mari capacitatea de stocare a datelor pana la 256 GB.

Smartphone-ul de tip phablet va rula Android 7.0 Nougat ca sistem de operare, customizat cu interfata grafica Asus ZenUI. Senzorul de amprente este integrat in butonul Home, pe partea din fata a dispozitivului, iar grosimea terminalului atinge 8.9 milimetri. ASUS ZenFone 4 Max nu este un telefon neaparat usor, daca tinem cont de faptul ca acesta are 181 de grame.

Noul ASUS ZenFone 4 Max se va baza pe o baterie gigantica, detaliu care inspira incredere in privinta autonomiei sale. Nu mai putin de 5000 miliamperi are bateria acestui telefon, care beneficiaza in plus si de functia reverse charging. Ce inseamna reverse charging? Pe scurt: ASUS ZenFone 4 Max poate incarca cu energie si alte device-uri prin intermediul cablului USB. In privinta autonomiei, ZenFone 4 Max este destul de convingator: 40 de ore de convorbiri telefonice si peste o zi de navigare intensa pe internet prin Wi-fi. Exista in plus un sistem de economisire a energiei, sistem intitulat Power Master.

ASUS Zenfone 4 Max

Dotarile foto sunt surprinzator de bune pentru ASUS ZenFone 4 Max. Smartphone-ul vine cu o camera principala duala cu doi senzori de cate 13 megapixeli plus flash LED, deschidere f2.0 si lentile wide de 120 de grade. Selfie-cam-ul are rezolutie 8 megapixeli cu flash LED si deschidere f.2.2. Avem si la aceasta camera frontala lentile wide de 140 de grade de aceasta data.

ASUS ZenFone 4 Max pret, disponibilitate si concluzie

Phablet-ul ASUS ZenFone 4 Max poate fi achizitionat pe culori precum negru, roz si auriu. Beneficiaza de conectivitate de tip 4G LTE si de alte optiuni de conectivitate de ultima generatie. Smartphone-ul va costa 235 de dolari in versiunea de 2GB RAM cu procesor Snapdragon 425.

Pentru moment va fi listat doar in Rusia, dar vom reveni cu detalii asupra disponibilitatii sale. ASUS ZenFone 4 Max pare un device destul de interesant, cu display de calitate, design atragator si o baterie foarte puternica. In plus avem la dispozitie o camera foto duala si un selfie cam destul de bun. Pretul mi se pare in regula, daca ne raportam la ceea ce ofera ZenFone 4 Max.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
ASUS
Product Name
ASUS ZenFone 4 Max
Price
$ 235