Reviews, Stiri

ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL specificatii, pareri si pret de achizitie

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Noul model ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL intregeste gama ZenFone 4, dar momentat este dedicat exclusiv pietei din India. Nu mai este de mult o surpriza ca Asus reuseste sa ofere si telefoane de foarte buna calitate, in ciuda faptului ca puternicul producator era recunoscut pentru altfel de device-uri.

Gama ZenFone 4 este una dintre cele mai interesante lansate pana acum de companie, iar modelul ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL, chiar daca nu sare foarte mult din tiparul mid-range, ramane un device foarte atractiv.

ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL specificatii, imagini, pareri

Modelul ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL surprinde asteptarile in primul rand pentru ca vine cu o camera duala foarte puternica. Neasteptat de puternica!

ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL (2)

Device-ul este echipat cu o camera duala pe partea din spate, camera care incorporeaza doi senzori de imagine de cate 13 megapixeli fiecare. Nu lipsesc optiunile flash LED, autofocus, HDR sau PDAF, iar diafragma sa este una excelenta: f/2.0. Doua alte functii interesante remarcam la acest terminal si la camera sa principala:

  • – ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL poate capta poze prin aceasta camera principala la comanda vocala prin functia Voice Capture
  • – ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL poate capta poze prin aceasta camera principala prin detectie zambet, datorita functiei Smile Detection

Doua optiuni interesante, care-mi plac si care cred eu ca vor conta la impresia generala, mai ales daca tinem cont de puterea acestei camere foto. Pe de alta parte, selfie-cam-ul este unul decent, care nu iese foarte mult in evidenta. El are o rezolutie de 5 megapixeli si foarte probabil nu va avea nicio problema in a se ridica la nivelul asteptarilor utilizatorilor pe timpul zilei. In conditii de iluminat scazut, pastram anumite dubii.

ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL este un telefon 4G LTE dual sim, care cantareste 161 de grame si are o grosime de 9.1 milimetri. Smartphone-ul vine cu un afisaj HD, de tip IPS LCD, cu o buna densitate a pixelilor (294 pixeli per inch) si rezolutie 1280×720 pixeli. Raportul ecran-corp este de 67%.

Modelul lansat de Asus ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, un sistem de operare cosmetizat cu interfata proprietara, Asus ZenUI. Device-ul vine cu un acumulator Lithium-Polymer puternic, cu o capacitate de 4100 miliamperi, acumulator menit sa asigure o autonomie buna atat in standby, cat si in convorbiri.

ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL

Procesorul ales de Asus pentru acest telefon este un quad-core pe 64 de biti de la Mediatek. Este vorba despre modelul MT6737 tactat la frecventa de 1.3 Ghz. El este cuplat cu placa video Mali T720 si cu cei 3 GB ai memoriei RAM. ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL vine cu port pentru carduri microSD, prin care utilizatorul poate extinde capacitatea standard de stocare a datelor (32 GB) pana la 128 GB.

Ce ne place la ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL?

Daca telefonul nu va depasi ca pret 200 de dolari, atunci ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL este un mid-range de cumparat. Deocamdata nu avem informatii despre pretul de achizitie final, dar din surse ale presei chineze, se pare ca acesta va fi unul de 160-180 de dolari, ceea ce ar fi destul de bine.

Smartphone-ul are un procesor grafic bun, memorie RAM si memorie flash destul de bune, baterie mare si o excelenta camera foto principala duala. Ruleaza in plus cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.0 Nougat.

Ce nu ne place la ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL?

Din pacate device-ul vine cu o camera foto care pare sa iasa putin din specificatiile bune ale telefonului. ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL nu sta rau la acest capitol, dar cred ca se putea sa stea si ceva mai bine. E drept, daca vreti un Asus mai bun pe partea selfie, cu un pret ce e drept, mai mare, puteti cauta Asus ZenFone 4 Selfie, un alt membru nou din gama ZenFone 4. Ecranul este unul normal pentru aceasta gama, dar ne-ar fi placut si aici sa avem ceva mai multa calitate.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Asus
Product Name
ASUS ZenFone 4 Max HD ZB500TL