Stiri

ASUS ZenFone 4 a primit data oficiala de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

La scurt timp dupa ce a anuntat cand va avea loc urmatorul eveniment major al companiei, ASUS a dezvaluit pe site-ul sau oficial pe lansarea oficiala a terminalului ASUS ZenFone 4 va avea loc pe data de 17 august.Evenimentul va avea loc in Districtul Taipei din Taiwan, nu in Filipine, asa cum se credea initial.

ASUS ZenFone 4 imagine oficiala

Site-ul oficial al companiei ASUS permite inregistrari valide pentru evenimentul din Taiwan, iar fanii Asus care doresc sa participe la acest eveniment major se pot inregistra intre 3 si 6 august. Conform celor mai noi informatii dinspre ASUS, modelul ASUS ZenFone 4 va fi prezentat lumii intregi la evenimentul din 17 august din Taiwan, dar se pare ca va avea loc si o prezentare pe 19 august in Filipine.

Imaginea de tip teaser de pe site-ul oficial ASUS il prezinta pe cunoscutul actor sud-coreean Gong Yoo tinand telefonul in mana. Gong Yoo este ambasadarul companiei Asus in zona Asia-Pacific. Conform imaginii, ASUS ZenFone 4 vine cu modul foto dual si din cate se pare, cu o splendida constructie care pare sa reflecte lumina, o constructie ce ne duce cu gandul parca la laptopurile companiei Asus.

ASUS ZenFone 4

Ramane de vazut care dintre zvonurile care privesc acest device atractiv se vor concretiza. Cele mai recente sustin ca vom avea doua versiuni diferite de ASUS ZenFone 4 cu doua procesoare diferite: un ASUS ZenFone 4 cu procesor Qualcomm Snapdragon 630 si o alta versiune cu procesor Qualcomm Snapdragon 660. De asemenea, configuratia hardware va fi una puternica tinand cont ca se asteapta ca telefonul sa aiba 4 sau 6GB memorie RAM si camera foto duala cu zoom optic 2x.

Summary
ASUS ZenFone 4 a primit data oficiala de lansare
Article Name
ASUS ZenFone 4 a primit data oficiala de lansare
Description
Smartphone-ul companiei Asus va fi lansat in Taiwan pe data de 17 august, dar ar putea beneficia si de o lansare in Filipine pe 19 august