Reviews, Stiri

Asus ZenFone 3S Max data de lansare, review, pret si specificatii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Asus ZenFone 3S Max este noua provocare a companiei cu sediul in Taipei. Am discutat despre Asus Zenfone AR ZS571KL, un model compatibil atat cu sistemul de realitate virtuala Daydream cat si cu cel de realitate augmentata, Tango. Punem insa astazi sub observatie un nou terminal care se anunta spectaculos al companiei Asus, modelul ZenFone 3S Max, urmasul item-ului lansat in august anul trecut, Asus Zenfone 3 Max ZC520TL.

Asus ZenFone 3S Max review, caracteristici, data de lansare

Noul ASUS Zenfone 3S Max review, pret, specificatii

Noul ASUS Zenfone 3S Max review, pret, specificatii

Foarte apreciata in 2016, seria ZenFone 3 de la Asus primeste un nou update prin lansarea modelului Asus ZenFone 3S Max, model care nu difera foarte mult de varianta clasica (Asus ZenFone 3 Max), dar pe care compania taiwaneza il anunta spectaculos. Este exact genul de dispozitiv dedicat celor care-si doresc un smartphone cu o autonomie foarte mare. Utilizatorii hard-core vor fi foarte incantati sa afle ca Asus le pregateste un terminal care dispune de un acumulator de 5000 mAh, adica o baterie evident superioara celei prezente in device-ul precedent. Modelul standard Asus ZenFone 3 Max beneficia de aportul unei baterii de doar 4000 de mAh, upgrade-ul fiind evident la acest capitol pentru taiwanezi nu doar pe hartie ci si efectiv prin comportamentul superior al noului acumulator al telefonului. Conform Asus, noua baterie a noului model de ZenFone Max asigura o autonomie de cel putin doua zile, dar si posibilitatea de a incarca alte dispozitive printr-un cablu care in mod normal se va regasi in cutia telefonului Asus ZenFone 3S Max.

Specificatii tehnice Asus ZenFone 3S Max:

  • Display: 5’2 inch, rezolutie HD
  • Acumulator: 5000mAh
  • Procesor: Mediatek MT6750 Octa-Core 1.5 Ghz
  • Memorie flash: 32 GB
  • Memorie RAM: 3GB
  • Camera foto: 13 megapixeli
  • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat

Desi nu se cunoaste inca in mod exact data de lansare a acestui nou produs Asus, trebuie sa mentionam ca in materie de specificatii, lucrurile par destul de certe. Asus ZenFone 3S Max va fi dotat cu un display cu rezolutie HD de 5’2 inch, protejat de sticla 2.5D. Nu se recomanda totusi utilizarea smartphone-ului fara o husa Asus care va poate salva in cele mai dificile situatii. Procesorul folosit de Asus in cazul noului sau terminal este usor diferit de cel folosit pentru varianta clasica lansata anul trecut in august. Daca Asus ZenFone 3 Max se axa pe un chipset Mediatek MT6737 Quad-core de 1.25 Ghz, noul Asus ZenFone 3S Max isi va baza performantele tehnice pe un Octa-Core de 1.5 Ghz de la Mediatek model MT6750.

In ceea ce priveste memoria interna lucrurile sunt neschimbate, la fel si la capitolul memorie RAM. Asus ZenFone 3S Max va fi disponibil in varianta 3GB RAM si 32 GB spatiu de stocare plus nelipsitul slot pentru carduri micro SD. Camera foto principala a dispozitivului este echipata cu un senzor de 13 megapixeli, asemenea modelului anterior oferit pietei in vara anului 2016. Diferenta evidenta si la capitolul sistem de operare. Noul device al Asus mizeaza pe Android 7.0 Nougat, in timp ce varianta din 2016 beneficia de suportul Android OS, v6.0.1 (Marshmallow)

Asus ZenFone 3S Max opinii si pret

Asus ZenFone 3S Max este o varianta imbunatatita a modelului anterior, care foarte probabil va costa mai mult, dar nu cu mult mai mult. Smartphone-ul arata bine, asa cum s-a intamplat si in cazul device-ului lansat in august 2016. Va fi usor manevrabil, destul de elegant si va avea iata o autonomie superioara a bateriei plus un upgrade minor, dar sesizabil, la nivel de chipset. Aproape sigur noul Asus ZenFone 3S Max nu va avea lag-ul semnalat in unele momente pe anumite configuratii la modelul Asus ZenFone 3 Max. Nu exista inca o confirmare oficiala a pretului de vanzare a noului terminal Asus, dar in opinia mea, pentru o suma modica in plus, Asus ZenFone 3S Max este o solutie superioara modelului din 2016.

ASUS Zenfone 3S Max Review

ASUS Zenfone 3S Max Review

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Asus
Product Name
Asus ZenFone 3S Max