Stiri

Apple a inceput sa vanda telefoane iPhone reconditionate – cu baterie noua

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Apple, si-a actualizat, recent, magazinul de vanzari online cu o sectiune noua, oferind utilizatorilor posibilitatea de a achizitiona modele de Iphone reconditionate cu reducere si garantie.

Primele produse reconditionate oferite de Apple Store, vezi aici,  sunt 6S si 6S Plus, modele prezente intr-o varietate de culori si capacitati de memorie.

Iphone 6S si Iphone 6S Plus

Preturile terminalelor de la Apple sunt cu 100$ – 120$ mai ieftine decat dispozitivele noi si pornesc de la 449$ pentru  modelul 6S entry-level de 16 GB respectiv 529$ pentru modelul 6S Plus entry-level de 16 Gb. Toate telefoanele reconditionate de la Apple sunt unlocked si SIM-free, asta insemnad ca sunt liber de orice retea din U.S. si din Romania.

… vezi Husa de protectie iPhone

Apple Certified Refurbished

Toate device-urile reconditionate de la Apple, incluzand smartphone-urile Apple si speram sa vedem cat mai curand si Iphone 7 si Iphone 7 Plus, sunt testate, certificate, curatate si cu garantie de 1 an. Deasemenea, acestea vin cu baterie nou inlocuita si cu noi alte schimbari de componente, asiguran lipsa de zgarieturi sau alte defecte ce tin de cosmetica telefonului.

Summary
Apple a inceput sa vanda telefoane iPhone reconditionate - cu o baterie noua
Article Name
Apple a inceput sa vanda telefoane iPhone reconditionate - cu o baterie noua
Description
Primele produse reconditionate oferite de Apple Store, sunt Iphone 6S si Iphone 6S Plus, modele prezente intr-o varietate de culori si memorie
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo