Stiri

Apple a publicat raportul financiar pentru primul trimestru din 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Apple si-a publicat raportul financiar pentru primul trimestru din 2017. Vanzarile pentru iPhone 7 nu merg in aceasta perioada asa cum si-ar fi dorit oficialii nord-americani, insa acestia au si o explicatie pe masura: majoritatea americanilor isi pastreaza banii pentru achizitionarea noului iPhone 8, care va fi lansat in acest an.

Apple: vanzari sub pragul asteptat in aceasta perioada

In continuare pentru Apple, vanzarile reprezinta o problema serioasa pe piata smartphone din China. In aceasta zona, compania infiintata de Steve Jobs inregistreaza vanzari mai mici cu 14% pentru intervalul ianuarie 2017-martie 2017, in comparatie cu intervalul ianuarie-martie 2016. „Pentru Apple, China reprezinta inca un teritoriu aproape interzis” anunta si cei de la The Verge, care noteaza ca asteptarile americanilor in ceea ce priveste vanzarile din aceasta zona geografica nu se compara cu performantele reale obtinute de Apple in 2017, cel putin pana in acest moment.

Tim Cook, CEO-ul companiei californiene a prezentat datele generale pentru acest al doilea trimestru fiscal, echivalent cu primul trimestru al anului calendaristic curent. La nivel global, Apple Inc, a vandut 50.8 milioane de iPhone-uri, o cota mai mica decat cea pe care compania o astepta. De fapt gigantul din Cupertino stabilise ca ideal ar fi sa vanda peste 52 de milioane de unitati pana la finalul lunii martie 2017, insa acest prag n-a fost atins.

iPhone 8: salvarea Apple in 2017?

Apple Tim Cook CEOIn asteptarea noului iPhone 8, despre care se spune ca va deveni cel mai bine vandut device creat de Apple, modelele iPhone 6 si iPhone 6S lansate in 2014 ramane cele mai bine vandute dispozitive ale concernului cu sediul in Cupertino. Este totusi vorba despre o generatie care in acest an implineste 3 ani, fara a mai adauga faptul ca inca multi americani detin modele iPhone 5 sau 5s. Toti acestia isi vor schimba probabil device-urile Apple si vor opta pentru noul iPhone 8 pe care Apple Inc il va lansa cel mai probabil in septembrie 2017.

iPhone 8 va fi echipat conform primelor informatii aparute in presa cu un display curbat de 5.8 inch sustinut de tehnologia OLED. Cealalalta versiune pe care Apple ar putea sa o propuna pietei va avea un display mai mic de 4.7 inch TFT-LCD. Bursa zvonurilor din ultima perioada confirma si prezenta unei carcase unibody din otel inoxidabil, aspect care sustine speculatiile din finalul anului trecut conform carora Apple va renunta la aluminiul din iPhone 7.

Terminalul se va baza pe noul sistem de operare iOS 11, va avea un display edge-to-edge si camera plus Touch ID integrate in el, precum si foarte probabil tehnologie wireless charging. Mai mult, iPhone 8 (vezi aici primele imagini iPhone 8) va fi lipsit probabil de butonul HOME si va fi ceritificat IP 68. Exista de asemenea surse care sustin ca Apple iPhone 8 va beneficia de scanner pe baza de laser, ceea ce inseamna ca cel care va intra in posesia telefonului il va putea accesa prin acces facial, detaliu de asemenea fara precedent pentru un smartphone la aceasta ora. Cel mai probabil viitorul model de iPhone va salva bilantul financiar pe 2017 pentru compania nord-americana, de aceea exista destule informatii care vehiculeaza varianta lansarii acestui terminal ceva mai devreme decat luna septembrie, informatii neconfirmate inca de o sursa credibila din mediul online.

Summary
Apple a publicat raportul financiar pentru primul trimestru din 2017
Article Name
Apple a publicat raportul financiar pentru primul trimestru din 2017
Description
Apple si-a publicat raportul financiar pentru primul trimestru din 2017, iar rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor companiei nord-americane