Stiri

Apple Iphone 7 Plus

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Apple Iphone 7 Plus

Iphone smartphone »» Apple smartphone » Display 5.5″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth

Desi nu a fost anuntat oficial, avem deja o imagine destul de solida despre Apple Iphone 7 Plus, gratie informatiilor “scurse” de la compania producatoare, in care sunt mentionate destul de exact anumite caracteristici.

Apple iPhone 7 Plus smartphone »» Display 5.5″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Conform unor site-uri cu acces instant la informatiile lansate de producator, noul model se poate numi Apple Iphone 7 Plus sau 7 Pro. Cert este ca va avea un display de 5.5 inci de tip LCD iluminat din spate, ce suporta multitouch si este acoperit cu o sticla ranforsata si care beneficiaza de un strat oleofobic. Chipsetul care il va insufleti pe 7 Plus se zvoneste ca va fi Apple A10, memoria RAM va avea 2 GB iar spatiul de stocare intern va fi oferit in 3 versiuni, si anume 32GB, 128GB si 256 GB. Daca Apple isi mentine traditia, nici acest terminal nu va beneficia de slot de card. Bateria cel mai probabil va fi de tip Litiu Polimer, bineinteles nedetasabila, a carei capacitate speram sa fie mai mare decat cea a modelelor predecesoare.
Capitolul design este un mare mister, multe surse mentionand o schimbare destul de importanta, nementionand insa in ce directie. Se stie cu siguranta ca acest telefon va fi oferit in variantele de culoare Space Gray, Silver, Gold si Rose Gold. Mufa jack de 3.5 milimetri va lipsi cu desavarsire din dotarile acestui telefon, probabil ca si radioul.
Desi multe voci sustineau ca noul model va beneficia de camere duale, se pare ca aceasta tehnologie mai trebuie studiata, fiind prea noua pentru a o introduce pe un asemenea device, dupa cum lasa de inteles Apple. Conform gsmarena.com camera principala va avea un senzor de 12 megapixeli, iar cea de selfie 5 megapixeli. Ambele camere sunt capabile sa filmeze full HD, avand functii precum HDR sau panorama.
Iphone 6S si 6S Plus au fost anuntate oficial pe 9 sptembrie 2015 si lansate la scurt timp dupa aceea, iar predecesoarele lor tot cam in aceeasi perioada. De aceea, luna septembrie va fi cu siguranta aleasa de producator pentru anuntare si lansare, data exacta ramanand totusi o enigma. Despre pret, nu putem decat sa banuim ca va fi destul de mare, tipic Apple, insa pentru fanii marcii aceasta nu va fi o problema. Vom reveni cu detalii pe masura ce zvonurile despre Iphone 7 Plus/Pro vor fi confirmate.

Apple iPhone 7 Plus smartphone »» Display 5.5″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Surse: gsmarena.com | bgr.com | pcadvisor.co.uk

Summary
Apple Iphone 7 Plus
Article Name
Apple Iphone 7 Plus
Description
Apple iPhone 7 Plus smartphone »» Display 5.5″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo