Stiri

Apple Iphone 7

Home  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Apple Iphone 7

Apple smartphone »» Iphone 7 »» Display 4.7″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Producatorul din California, Apple si-a obisnuit fanii sa asiste la lansarea noilor modele de telefoane toamna, la o distanta destul de mare fata de ceilalti concurenti. Anul acesta insa, traditia a fost ”incalcata”, prin lansare Iphone SE in primavara, device despre care se presupune ca a fost introdus pentru a acoperi golul pana la urmatorul model, si anume Apple Iphone 7.

Apple smartphone »» Iphone 7 »» Display 4.7″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Designul noului terminal este nou comparativ cu modelele precedente, care au pastrat in linii mari formele si anumite elemente de-a lungul timpului. Un mare achievement este eliminarea antenelor mari de pe spate, ele fiind mutate pe partile de jos si sus ale telefonului avand aspectul unor bumpere. Carcasa va avea integrata protectie la apa si praf, iar daca ne luam dupa unele surse, Apple a patentat o membrana cauciucata care se reface, intentionand sa o integreze in constructie, mai precis ea va avea rolul de a acoperi portul USB si jack-ul, prevenind apa sa intre. Butonul home a fost regandit, el neapasandu-se, fiind fix. Acesta beneficiaza de Force Touch care impreuna cu un motoras in interior vibreaza creind impresia ca utilizatorul a apasat un buton fizic.

Apple Iphone 7 se pare ca va avea integrat noul chipset A10, insa date specifice despre procesor si RAM sau GPU nefiind confirmate. Dupa cele mai probabile presupuneri, camera principala va fi de tip dual, adica doua camere separate care combina imaginile luate intr-o imagine de rezolutie mare. Marimea senzorului va fi de 12 megapixeli, nelipsind blitul LED, autofocus sau OIS. Bateria va fi cel mai probabil nedetasabila, capacitatea acesteia fiind ca la S6 sau poate mai mare, iar functii precum wireless sau quick charging vor fi integrate cu siguranta. Despre display se presupune ca va beneficia de tehnologia AMOLED, iar protectia acestuia va fi asigurata nu de Gorilla Glass ci de Sapphire Glass, care exista deja pe smartwatch-urile Apple, oferind o siguranta sporita.

Dimensiunile ecranului vor fi de 4.7 respectiv 5.5 inci. Un nou feature care ar nemultumi multi utilizatori face imposibila filmarea unui concert sau ecran mare, pentru a ”forta” utilizatorii sa se bucure de spectacol, deoarece multi aleg sa inregistreze momentul.
Data de lansare a noului Iphone va fi probabil confirmata undeva inainte de luna septembrie, lansarea probabil facandu-se la scurt timp dupa aceea. Fanii marcii vor fi cei mai satisfacuti, pretul de achizitie mare pe care compania il practica nefind o problema. Asteptam deci confirmarea specificatiilor si anuntarea unei date exacte, pentru a putea oferi informatii mai detaliate.

Iphone 7 »» Display 4.7″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Iphone 7 »» Display 4.7″ LED-backlit IPS LCD display, 12 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Surse: cnet.com | bgr.com | knowyourmobile.com | appleinsider.com | digitaltrends.com

Summary
Apple Iphone 7 »» Zvonuri, specificatii si pret | catmobile.ro
Article Name
Apple Iphone 7 »» Zvonuri, specificatii si pret | catmobile.ro
Description
Producatorul din California, Apple si-a obisnuit fanii sa asiste la lansarea noilor modele de telefoane toamna, la o distanta destul de mare fata de ceilalti concurenti. Anul acesta insa, traditia a fost ''incalcata'', prin lansare Iphone SE in primavara, device despre care se presupune ca a fost introdus pentru a acoperi golul pana la urmatorul model, si anume Iphone 7.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo