Stiri

Din 2018, Apple Inc intentioneaza sa foloseasca ecrane OLED pe toate iPhone-urile

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

iPhone 8 va fi lansat in acest an si conform celor mai multe scurgeri de informatii, terminalul de top al gigantului din Cupertino se va baza pe un ecran de tip OLED. Celelalte doua terminale pe care compania le va lansa in 2017 vor avea insa ecrane de tip LCD, dar o noua veste care vine pe filiera japoneza sustine ca din 2018, orice iPhone scos la Cupertino va avea afisaje OLED.

Nikkin: Apple Inc va folosi din 2018 doar ecrane OLED

Conform unei informatii lansate de Nikkei care citeaza surse din industrie, Apple Inc a inceput deja sa proiecteze noi terminale pentru 2018 si exista destule confirmari din cadrul companiei ca Apple va lansa urmatoarele device-uri cu ecrane OLED. De asemenea, informatia Nikkei anunta ca furnizorii de ecrane OLED se vor stradui sa tina pasul cu cererea impresionanta pe care o pregateste compania.

Apple Inc OLED (2)

Nikkei sustine ca viitoarele telefoane iPhone vor avea un raport spectaculos intre corp si ecran, inclusiv device-ul din acest an, iPhone 8, cel care vine iata intr-un an aniversar pentru producator californian. Versiunile LCD ale iPhone-urilor din acest an au ca obiectiv sa fie vandute pana la inceputul lui 2019, cand Apple Inc cauta sa incheie legatura cu aceasta tehnologie. Conform celor de la Yuanta Investment Consulting, Apple va livra 90 de milioane de iPhone-uri noi in urmatorul an, iar cel putin jumatate dintre acestea vor fi iPhone 8.

Ecranul OLED de pe iPhone 8 nu este neaparat ceva noi, dar dupa cum sustin cei de la Nikking, Apple va transforma aceasta tehnologie intr-un standard pentru viitor. Potrivit celui mai recent raport al companiei Bloomberg, Apple va introduce si un modul 3D de recunoastere a fetei pe partea frontala a noului iPhone 8, un detaliu care asigura faptul ca noul terminal se va putea debloca in momentul in care utilizatorul isi va folosi chipul. Pana una alta, Apple incearca sa-si rezolve problemele mari pe care le are cu Qualcomm, cel mai mare si important producator de chipuri din lume.

Summary
Article Name
Din 2018, Apple Inc intentioneaza sa foloseasca ecrane OLED pe toate iPhone-urile
Description
Apple Inc pare hotarata sa foloseasca doar ecrane de tip OLED pentru viitoarele sale telefoane incepand cu 2018