Reviews, Stiri

Apple AirPods sunt disponibile pentru vanzare

Home  »  Reviews  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

O data cu lansarea celor mai noi smartphone-uri, iPhone 7(vezi review) si iPhone 7 Plus(…. cauta Huse iPhone 7 Plus), Apple a renuntat la clasica mufa jack de 3.5mm venind in schimb cu noi posibilitati de conectare pentru castile Apple. Apple AirPods au fost scoase la vanzare la suma de 159$/159£/179€.

Pentru Romania, Apple a ales sa-si vanda noile casti wireless prin intermediul magazinelor partenere (vezi lista) si ar trebui sa coste undeva in jur de 680 RON. Daca nu doriti sa achizitionati castile de la Apple pentru ca vi se par scumpe si inutile, atunci afla cum poti aplica castile cu mufa jack la un Iphone 7.

Afla mai multe despre AirPods

  • Fara fire. Fara incurcaturi. Fara precedent
    Le scoti din cutie si sunt gata sa fie folosite cu toate dispozitivele tale. Le pui in ureche si se conecteaza instantaneu. Vorbesti in ele si vocea ta suna clar. Iti prezentam AirPods. Simplitate si tehnologie, impreuna. Nemaipomenit. Rezultatul este cu adevarat nemaiauzit.
  • Casti fara fir. De-a dreptul descurcarete
    Dupa o configurare simpla, printr-o singura atingere, AirPods sunt automat activate si intotdeauna conectate.1 La fel de usor e sa le folosesti. Pot sesiza cand sunt in ureche si se opresc cand le scoti. Iar experienta castilor este la fel de uimitoare, fie ca asculti pe iPhone, pe Apple Watch, pe iPad sau pe Mac.
  • Ce face un cip aici? Totul
    Toate lucrurile revolutionare pe care le pot face castile AirPods se bazeaza pe cipul W1 proiectat special de Apple. Acesta ofera o conexiune wireless extrem de eficienta, pentru o comunicare mai buna si calitate imbunatatita a sunetului. Iar cipul W1 gestioneaza autonomia bateriei atat de bine, ca poti sa asculti 5 ore cu o singura incarcare.2 Performanta asta este fara precedent la un dispozitiv atat de mic.
  • Ele stiu cand vorbesti
    Un accelerometru de voce recunoaste cand vorbesti si colaboreaza cu o pereche de microfoane cu tehnologie beamforming pentru a filtra zgomotul extern si a se concentra pe sunetul vocii tale
  • Stiu si cand asculti
    Senzorii optici si accelerometrele de miscare colaboreaza cu cipul W1 pentru a controla automat semnalul audio si a activa microfonul, oferindu-ti posibilitatea de a folosi o casca sau ambele casti AirPods. De asemenea, activeaza AirPods pentru a reda sunetul imediat ce sunt in urechi.
  • Puterea unei autonomii de 24 de ore a bateriei
    Airpods ofera o durata de ascultare, record in domeniu3, de 5 ore cu o singura incarcare.2 Si sunt concepute sa tina pasul cu tine, datorita unei carcase de incarcare in care pot fi incarcate suplimentar de mai multe ori, pentru o durata de ascultare de peste 24 de ore.4 Ai nevoie de o incarcare rapida? Doar 15 minute in carcasa iti ofera o durata de ascultare de 3 ore.5 Pentru a verifica bateria, pur si simplu pune castile AirPods langa iPhone.
  • Un sunet clar mai bun
    Muzica, filme si multe altele, cu un sunet care iti incanta urechile. AirPods ofera semnal audio AAC grozav, de inalta calitate. Iar cand vrei sa fii auzit, microfoanele cu tehnologie beamforming elimina zgomotul din fundal atunci cand efectuezi apeluri.
  • De la un dispozitiv la altul fara probleme. Si fara configurare
    AirPods se conecteaza automat la toate dispozitivele tale Apple. Acestea sunt conectate simultan la iPhone si Apple Watch, iar sunetul trece instantaneu de la un dispozitiv la altul. Vrei sa asculti pe Mac sau iPad? Selecteaza AirPods pe aceste dispozitive.
  • …. vezi mai multe informatii oficiale, aici, website oficial

Ce trebuie sa mai stim despre noile casti wireless Apple

  1. Necesita cont iCloud si macOS Sierra, iOS 10 sau watchOS 3.
  2. Teste efectuate de Apple in august 2016 folosind unitati Airpods preproductie si software asociat cu software si unitati iPhone 7 preproductie. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achizitionate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50%. Testarea au constat in descarcarea completa a bateriei castilor Airpods in timp ce s-a redat audio pana cand primul AirPod a oprit redarea. Autonomia bateriei depinde de setarile dispozitivului, utilizare si de multi alti factori.
  3. Comparativ cu castile stereo complet wireless.
  4. Teste efectuate de Apple in august 2016 folosind unitati Airpods preproductie si software asociat cu software si unitati iPhone 7 preproductie. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achizitionate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50%. Testarea au constat in descarcarea completa a bateriei castilor Airpods in timp ce s-a redat audio pana cand primul AirPod a oprit redarea. Castile AirPods descarcate complet au fost incarcate timp de 30 de minute, apoi redarea audio a fost continuata pana cand prima casca AirPods a oprit redarea. Acest ciclu a fost repetat pana cand ambele casti AirPods si carcasa de incarcare au fost complet descarcate. Autonomia bateriei depinde de setarile dispozitivului, utilizare si de multi alti factori.
  5. Teste efectuate de Apple in august 2016 folosind unitati Airpods preproductie si software asociat cu software si unitati iPhone 7 preproductie. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achizitionate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50%. Testarea de incarcare timp de 15 minute a fost efectuata cu castile AirPods descarcate complet care au fost incarcate pentru 15 minute, apoi s-a redat audio pana cand prima casca AirPods a oprit redarea. Autonomia bateriei depinde de setarile dispozitivului, utilizare si de multi alti factori.

Apple AirPods sunt disponibile pentru vanzare

Summary
Apple AirPods sunt disponibile pentru vanzare
Article Name
Apple AirPods sunt disponibile pentru vanzare
Description
AirPods se conecteaza automat la toate dispozitivele tale Apple. Acestea sunt conectate simultan la iPhone si Apple Watchv
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo