Stiri

Ce presupune actualizarea Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy S7 Edge

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Chiar daca mai este putin timp pana la lansarea Samsung Galaxy S8, fanii Samsung Galaxy S7 Edge au primit o veste excelenta. Dupa ce in urma cu doi ani a pierdut fereastra spre noi oportunitati cu modelul Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Electronics a recuperate terenul pierdut prin modelul Samsung Galaxy S7 Edge, care doar in Statele Unite ale Americii a crescut nivelul vanzarilor pentru compania sud coreeana cu peste 33 de procente.

Printr-un design splendid si caracteristici top, Samsung Galaxy S7 Edge a fost inca din primele momente o reusita pentru compania coreeana. Display-ul cu ecran curbat, formatul premium si specificatiile de varf au impins produsul catre cifre impresionante chiar si pe piata din Asia, cu toate ca raportul vanzarilor pe aceasta zona ramane unul mult sub asteptari. Fanii Samsung Galaxy S7 Edge asteptau insa de ceva vreme update-ul la Android 7.0 Nougat, iar zilele acestea primesc in sfarsit vesti tot mai bune.

Ce inseamna Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy S7 Edge

Varianta beta Android 7.0 a fost pentru cateva luni in teste, iar acum Samsung este in sfarsit pe punctul de a lansa mult asteptatul update. Un update care niciodata nu pare sa vina la timp, dar care atunci cand apare satisface pe deplin. Ce aduce noul sistem de operare accesibil acum pentru utilizatorii Samsung Galaxy S7 Edge?

Android 7.0 Nougat acum si pe Samsung Galaxy S7 Edge

Android 7.0 Nougat acum si pe Samsung Galaxy S7 Edge

Iconitele plate, marginile rotunde, fundalurile spectaculoase, stralucirea pe care o propunea TouchWiz, toate au fost propuneri interesante si salutate de fanii Galaxy in Marshmallow. Upgrade-ul oferit de Grace UX asigura insa o altfel de tipologie a iconitelor care devin mai netede, in timp ce efectele vizuale sunt cu adevarat spectaculoase. „Chiar si haterii platformei TouchWiz isi vor recunoaste infrangerea si vor accepta ca noua formula este atragatoare”. Asa suna astazi anuntul facut de site-ul gsmarena care vorbeste de la sine despre impactul vizual puternic pe care il asigura noua varianta disponibila pentru Samsung Galaxy S7 Edge (citeste recenzia). Poate cea mai interesanta si, de ce nu, importanta, modificare pe care o aduce insa Nougat se leaga de notificarile sistemului. Spre exemplu, acum daca vei primi o notificare de la o anumita aplicatie, vei descoperi ca toate notificarile acelei aplicatii sunt grupate intr-o maniera eleganta si stricta,astfel incat dezordinea sa fie complet straina de tine. In plus, vei putea raspunde direct din panelul cu notificari (Notification Direct Reply), ceea ce suna super interesant si practic, nu-i asa?

Vei descoperi de asemenea un buton de comutare automata si un toggle care te vor ajuta sa reglezi anumiti parametri importanti in noul sistem,asa cum ar fi capitolul luminozitate. Prea multa luminozitate? Nicio problema! Nougat te va anunta printr-o zona rosie ca luminozitatea smartphone-ului iti poate afecta privirea.

La fel se va intampla si in cazul in care volumul pentru casti este foarte puternic. Nu va lipsi nici mult discutata fereastra multi-tasking, precum si sprijinul neconditionat pe care Nougat il asigura pasionatilor de gaming prin diverse setari care te vor face sa savurezi experienta oricarui joc fara sa experimentezi intreruperi sau sa te deranjeze vreun upgrade nosolicitat. De asemenea vor exista modificari interesante in ceea ce priveste camera foto a telefonului si avantajele pe care le propune Nougat, insa cel mai probabil vom discuta intr-un articol separat in curand despre toate acestea.

Cu siguranta update-ul la Android 7.0 Nougat al Samsung Galaxy S7 Edge este orice, dar nu incremental. Utilizatorul va descoperi o cu totul si cu totul noua interfata Samsung, se va delecta cu imbunatatiri semnificative si utile, dar si cu multe setari care maresc viteza de utilizare a smartphone-ului. In concluzie, am putea spune ca asteptarea fanilor Samsung Galaxy S7 Edge a meritat intru totul.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes