Reviews, Stiri

Allview X4 Soul Vision smartphone cu proiector laser, lansat astazi de Allview

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la Allview lanseaza unui telefon special din gama X4 Soul. Noul Allview X4 Soul Vision include un proiector laser, dar nu se face remarcat prin specificatii tehnice spectaculoase.

„Usor, subtire si portabil, smartphone-ul Allview X4 Soul Vision are integrat un proiector de mare definitie, ce poate fi utilizat in scopuri educationale, de business sau de relaxare. Proiectia este construita din aproape 30 de milioane de pixeli pe secunda. Carcasa telefonului este din metal si iti confera placerea si siguranta de a-l utiliza in fiecare zi”Allview Romania

Allview X4 Soul Vision specificatii tehnice

Cu exceptia optiunii interesante legata de proiectorul laser pe care il incorporeaza, noul X4 Soul Vision nu are specificatii care sa ne dea pe spate. Totusi, nu este un telefon rau!

Smartphone-ul se bazeaza pe un display de 5.5 inch INCELL, Full Lamination, cu rezolutie Full HD, beneficar al unui contrast extraordinar si cu unghiuri largi de vizualizare. Telefonul este sustinut de o baterie de 4000 de miliamperi, care este combinata cu proiectorul laser MEMS, asigurand smartphone-ului X4 Soul Vision o autonomie necesara pentru mai bine de trei ore de redare continua. Smartphone-ul beneficiaza de un consum de energie foarte scazut.

Allview X4 Soul Vision

Sub capota, Allview a inclus un procesor octa-core, cuplat cu o memorie de 3GB RAM si o capacitate de stocare de 32 GB. Camera principala a device-ului are 13 megapixeli si vine cu PDAF, in timp ce camera frontala, pentru selfie-uri si video calling are o rezolutie de 8 megapixeli.

Allview X4 Soul Vision (4)

Allview X4 Soul Vision are doua slot-uri pentru SIM si beneficiaza de conectivitate 4G Dual Mode. De pe acest nou handset al Allview nu lipseste senzorul de amprente.

Allview X4 Soul detalii despre proiectare

Asa cum anunta producatorul, proiectia este construita din aproape 30 de milioane de pixeli pe secunda, avand o excelenta rata de contrast (5000:1). Telefonul poate fi transformat in touchpad, datorita interfatei dedicate proiectorului. Totul se face printr-o singura atingere a ecranului, iar navigarea se face de asemenea facil prin intermediul unor slide-uri. In acelasi timp, cu ajutorul unei tastaturi Bluetooth poti chiar „edita prezentarea sau documentele proiectate” sustin cei de la Allview.

Allview X4 Soul Vision (2)

Proiectorul cu laser poate fi controlat si de catre un alt telefon, cu conditia ca aceasta optiune sa fie accesata prin intermediul unui cod QR. Mai mult decat atat, asistentul proiectorului te va ajuta sa descoperi toate functiile acestuia.

Dimensiunea ecranului de proiectie este diferita in functie de distanta, insa imaginile pe care proiectorul le va oferi pot evidentia fiecare detaliu necesare. Noul Allview X4 Soul Vision nu foloseste lentile clasice necesare in alte sisteme de proiectie. De asemenea, Allview explica maniera in care te ajuta optiunea de corectie automata a imaginii: „Pentru ca nu intotdeauna ai posibilitatea de a proiecta perpendicular pe o suprafata, X4 Soul Vision aplica o corectie inteligenta automata imaginii, astfel incat sa ai parte de o proiectie perfecta, dreptunghiulara, tot timpul”.

Allview X4 Soul Vision (1)

Mai multe detalii despre acest terminal gasesti pe site-ul oficial Allview. Noul handset Allview X4 Soul Vision este disponibil incepand de astazi, 10 octombrie, pentru suma de 2.299 lei.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview X4 Soul Vision
Price
RON 2.299