Stiri

Allview X4 Soul Mini lansat oficial de Allview

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Allview X4 Soul Mini este versiunea mini a modelului Allview X4 Soul. Smartphone-ul nu are dotari impresionante desi arata foarte bine, in schimb ofera un pret excelent de achizitie.

Allview X4 Soul Mini lansat oficial

Allview X4 Soul Mini este un mini X4 Soul. Jocul de cuvinte nu este unul intamplator, pentru ca noul smartphone propus de cei de la Allview este Mini la toate capitolele. Cam in aceeasi perioada a anului trecut, compania brasoveana lansa versiunea mai mica a smartphone-ului Allview X3 Soul. Mini-ul de anul trecut nu a avut un impact deosebit sau macar impactul scontat pentru compania in cauza.

Allview X4 Soul Mini

X3 Soul Mini a fost un smartphone 4G dual mode, cu design metalic, procesor quad-core pe 64 de biti, dotari foto decente (rezolutie de 13, respectiv 5 megapixeli la cele doua camere), 1GB memorie RAM, 16GB memorie flash, 2350 mAh baterie si Android 5.1 Lollipop. Terminalul Mini de anul trecut se remarca insa printr-un design splendid, X3 Soul Mini fiind la fel ca si fratele sau mai mare, un smartphone super slim, cu grosime de 7.2 milimetri si un aspect foarte placut.

„X4 Soul mini pastreaza contururile rafinate ale varfului acestei game, in dimensiuni usor ajustate. Este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii care cauta eleganta, fotografii surprinzatoare, dar si performante menite sa-i sustina in ritmul alert de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Anul acesta, pe sectorul „mini”, Allview lanseaza X4 Soul Mini, o continuare a acestei linii. Telefonul nu se ridica la nivelul asteptarilor, dar depaseste la capitolul performanta item-ul lansat anul trecut. Noua creatie a brasovenilor de la Visual Fan se bazeaza pe un procesor quad-core tactat la frecventa 1.2 Ghz, dar are versiuni de 2GB respectiv 3GB memorie RAM, un castig important fata de 2016. Memoria flash a ramas stabila la 16GB, dar poate fi extinsa prin card microSD pana la 128 GB. O crestere remarcam si la nivelul dotarilor foto, acolo unde Allview X4 Soul Mini se prezinta cu o camera principala cu acelasi senzor de 13 megapixeli ca si anul trecut, dar cu o mai puternica rezolutie in ceea ce priveste camera pentru selfie-uri. Nu ca cea de la X3 Soul n-ar fi fost una decenta, dar mi se pare un castig, saltul facut de Visual Fan pentru Allview X4 Soul Mini: noua camera frontala are acum un sezonr de imagine de 8 megapixeli, care anticipez ca va oferi rezultate mai bune decat ceea ce oferea anul trecut X3 Soul Mini.

Allview X4 Soul Mini 3

Un detaliu de asemenea foarte important este faptul ca Allview X4 Soul Mini are un sistem de operare superior. Mult superior in opinia mea. Noul item Visual Fan se bazeaza inca din fabrica pe Android 7.0 Nougat, un upgrade vizibil si foarte valoros. Display-ul isi pastreaza proportiile, iar Allview X4 Soul Mini propune acelasi ecran cu diagonala de 5 inch si rezolutie HD 720p. Terminalul este 4G si asigura conectivitate de acest tip in ambele standarde FDD si TDD, pe ambele sim-uri disponibile. Mai mult ca sigur, tinand cont de specificatiile sale, Allview X4 Soul Mini va asigura utilizatorilor o experienta multitasking imbunatatita in comparatie cu ceea ce am avut la dispozitie in 2016.

Allview X4 Soul Mini, cel mai accesibil terminal din aceasta gama de varf

Smartphone-ul Allview X4 Soul Mini este disponibil deja pe baza de precomanda pe site-ul oficial al companiei brasovene incepand cu data de 27 aprilie. Preturile sale depinde de versiunea pe care utilizatorul si-o doreste:

  • – Allview X4 Soul Mini versiunea de 2GB RAM costa 749 lei
  • – Allview X4 Soul Mini versiunea de 3GB RAM costa 799 lei

Pentru 50 de lei in plus, recomand versiunea Allview X4 Soul Mini cu memorie RAM de 3GB. De asemenea, daca va intereseaza acest smartphone, nu uitati sa verificati oferta noastra de huse Allview, unde veti gasi si cele mai noi accesorii pentru versiunea mai mare din aceasta gama. Acum, poti achizitiona huse Allview X4 Soul si sticla securizataAllview X4 Soul la cele mai bune preturi.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview X4 Soul Mini
Price
RON 749