Reviews, Stiri

Allview X3 Soul Style

Home  »  Reviews  »  Stiri

catmobile

acum 8 ani

Allview X3 Soul Style

Allview smartphone »» Android smartphone » Display 5.5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Brandul Allview si-a marit oferta de terminale mobile prin introducerea a doua noi modele din gama Soul, si anume Soul Style si Soul Lite. In cele ce urmeaza vom detalia informatii despre X3 Soul Style, producatorul oferind specificatii complete, pentru a ne putea face o idee despre device-ul ce va fi disponibil din luna august.

Allview X3 Soul Style »» Allview smartphone » Android smartphone » Display 5.5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Aspectul lui Allview X3 Soul Style este orientat catre elegant, accentul fiind pus pe finisaje si imbinari. Astfel avem margini curbate din ambele parti, spate si fata ce se imbina perfect. Spatele are un aspect usor granulat, ce asigura o manevrare buna, telefonul nefiind alunecos. Fata este acoperita cu sticla Gorilla Glass 3 de tip 2.5 D. Designul telefonului unibody contribuie la aspectul elegant, imprimand o senzatie de finete si unicitate. Cadrul principal este realizat din magneziu, ceea ce inseamna ca este foarte rezistent la socuri, iar restul elementelor din aluminiu. Pe spate avem amplasate camera, senzorul de amprente si difuzorul, pe laterale regasim butoanele volume si power, impreuna cu tray-ul pentru SIM-uri sau un singur SIM si un card microSD. Pe partea de jos exista un conector microUSB normal si un jack de 3.5 milimetri.

Daca la aspect X3 Soul Style se ridica la nivelul asteptarilor, pe partea de performante el se incadreaza in partea de sus a categoriei mid-range. Chipsetul Mediatek MT6753 este dotat cu un procesor octa-core Cortex A-53 ce ruleaza la o frecventa de 1.3 GHZ, impreuna cu 3 GB RAM si un procesor grafic Mali T720. Memoria interna beneficiaza de 32 de GB, ea avand posibilitatea de extindere pana la 128 GB, daca in locul celui de-al doilea SIM se introduce un card microSD. Conectivitatea ii permite lui Soul Style sa acceseze retele 4G LTE, el beneficiind de bluetooth 4.0, wi-fi si port microUSB. Bateria este nedetasabila si are capacitatea de 3150 mAh.

Allview X3 Soul Style »» Allview smartphone » Android smartphone » Display 5.5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Display-ul este unul din punctele forte ale lui X3 Soul Style, acesta avand dimensiunea de 5.5 inci si o rezolutie full HD, de 1920×1080. Acesta este de tip IPS LCD, are o luminozitate foarte mare, de 451cd/m2, facand fata cu brio in conditii de luminozitate puternica. De asemenea contrastul de 1800:1 este responsabil pentru tonurile clare de culoare si imaginile bine conturate afisate. Cum mentionam mai sus, display-ul beneficiaza de protectia oferita de Gorilla Glass 3, din pacate nefiind acoperit cu un strat oleofobic.
Camera este un alt punct la care acest model de Allview iese in primele randuri. Cea principala beneficiaza de un senzor Sony IMX258 de 13 megapixeli, apertura f/2.0 cu 5 lentile tratate UV si PDAF, fiind dotata cu autofocus si blit LED. Calitatea imaginilor este buna, reglajele automate reusind sa echilibreze decent luminozitatea si culorile. Camera de selfie are senzorul de 8 megapixeli si este dotata cu blit propriu. Allview X3 Soul Style vine cu Android Marshmallow preinstalat, iar senzorul de amprente adauga un plus de siguranta. De asemenea, chiar daca nu are fast charging, bateria dispune de suficiente resure gratie modurilor de optimizare destul de bine realizate.
Allview a facut acest telefon disponibil prin intermediul precomenzii, anuntand ca livrarile vor incepe de pe data de 22 August. La pretul de 1199 lei, acest telefon mid-range promite multe, facand in mare parte un raport calitate-pret bun.

Surse: allview.ro | lab501.ro | go4it.ro | blogatu.ro

Summary
Article Name
Allview X3 Soul Style » Recenzie si specificatii tehnice
Description
Allview X3 Soul Pro »» Allview smartphone » Display 5.5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.
Author
Publisher Name
catmobile.ro
Publisher Logo