Stiri

Allview pas important spre viitor: vanzari record de peste 300 de milioane de lei in 2016

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Allview traverseaza un moment foarte prielnic in existenta sa. Compania Visual Fan, cea care detine marca Allview in Romania, a inregistrat o crestere semnificativa a cifrei de afaceri in anul recent incheiat in special in sectorul smartphone.

Cine este Visual Fan

Brasovenii de la Visual Fan si-au inceput activitatea in 2002. Cunoscuti de mai toata lumea drept detinatorii brand-ului Allview in tara noastra, cei de la Visual Fan au inceput sa comercializeze in acel an televizoare si DVD Player sub acest brand, pentru ca patru ani mai tarziu sa lanseze primul brand de televizoare LCD din tara noastra. Dupa o scurta trecere la producerea de sisteme de navigare GPS si softuri de navigare destul de populare la acea vreme, in 2008 Visual Fan patrunde pe piata de telefoane mobile sub acelasi brand: Allview. Cifra de afaceri a companiei brasovene era deja de 2.4 milioane de euro in acel an, insa pana in 2012 ea s-a triplat ca urmare a intrarii pe piata smartphone.

Allview si gama sa Soul

Allview si gama sa Soul

Visual Fan si-a extins in scurt timp sectoarele de Achizitii, Service, Vanzari si Achizitii, iar din 2012 a impresionat si pe un alt sector de activitate: productia si vanzarea de tablete. Numai in acel an, primul oficial de comercializare al acestor produse, Visual Fan a acaparat 20% din piata cu tablete marca Allview. Din punct de vedere al telefoanelor mobile insa, Visual Fan a reusit sa dea marea lovitura prin productia unor telefoane de gama de ultima generatie.

Pe rand, in Romania s-au impus nume importante ale brandului, datorita aparitiei gamelor Soul, Impera, Xtreme, Viper sau Energy. Chiar daca in 2015 a inregistrat pierderi estimate la 0.8%, iar profitul net a coborat cu 41%, 2016 a fost un an exceptional pentru compania brasoveana. Recent, compania a anuntat ca va deschide noi orizonturi, urmand a patrunde si pe piata de solutii smart home, unde isi propune sa devina lider local al segmentului. Conform ultimelor informatii, investita brasovenilor in aceasta piata se ridica pentru moment la 500 de mii de euro.

Allview: peste 1.5 milioane de utilizatori in Romania

Visual Fan a emis un comunicat de presa prin care subliniaza cresterea evidenta din recent incheiatul an. Practic, in 2016, 1.5 milioane de romani au beneficiat de produse ale companiei brasovene! Un procent de 10% din totalul cifrei de afaceri a companiei a fost generat de piata externa, acolo unde brasovenii isi exporta in ultimii ani produsele. Brandul Allview este exportat cu succes pe pietele smartphone si nu numai din tari ca Grecia, Bosnia si Herzegovina, Spania, Germania, Ungaria, Moldova, Serbia, Polonia, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Cipru, Lituania, Republica Ceha si Malta.

Allview Impera

Allview Impera

Conform estimarilor specialistilor companiei, Visual Fan Romania a inregistrat in anul pe care l-am incheiat recent o crestere a cifrei de afaceri importanta, ceea ce a ridicat cifra vanzarilor companiei la peste 300 de milioane de lei. General Manager-ul Allview, Lucian Peticila a declarat: „In contextul luptei aprige dintre competitorii care activeaza pe piața IT&C, dar si a exigențelor tot mai crescute din partea clientilor, am reusit sa ne consolidam o pozitie importanta in topul preferintelor romanilor. Este o pozitie care ne onoreaza si ne obliga sa ne straduim mai mult pentru a continua impreuna pe calea spre noi tehnologii uimitoare”. Catmobile ofera accesorii de cea mai buna calitate pentru produsele Allview de pe piata noastra. Pe site-ul nostru puteti gasi huse Allview pentru orice fel de smartphone lansat pe piata in ultima vreme de compania, precum si folii de protectie Allview pentru toate telefoanele mobile ale companiei brasovene. De asemenea, pe site-ul nostru puteti gasi folii de protectie Allview si pentru tabletele dumneavoastra la cele mai mici preturi. Daca husa pentru telefonul Allview pe care l-ati achizitionat sau urmeaza sa-l achizitionati nu se regaseste pe lista noastra de accesorii, va rugam sa ne contactati.

Summary
Allview pas important spre viitor: vanzari record de peste 300 de milioane de lei in 2016
Article Name
Allview pas important spre viitor: vanzari record de peste 300 de milioane de lei in 2016
Description
Compania Visual Fan, cea care detine marca Allview in Romania, a inregistrat o crestere semnificativa a cifrei de afaceri in 2016
Author
Publisher Name
Catmobile