Reviews, Stiri

Allview P9 Energy S lansat oficial de Allview » vezi pret, detalii oficiale, specificatii si primele impresii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania brasoveana Allview lanseaza pe piata un nou telefon. Modelul Allview P9 Energy S este dedicat pasionatilor de selfie-uri si este al doilea smartphone propus de Allview in aceasta luna, dupa ce la inceputul lui octombrie a fost oficializat Allview X4 Soul Vision, handset cu proiector laser.

Allview P9 Energy S specificatii tehnice si primele impresii

Allview P9 Energy S nu are deloc specificatii rele. Dincolo de accentul pe care compania l-a pus pe compartimentul foto, noul model are suficiente calitati pentru a se descurca bine pe segmentul mid range.

Noul model P9 Energy S este motorizat de un procesor octa-core de la MediaTek, despre care nu stim prea multe in momentul de fata. De regula, procesoarele octa-core Mediatek de pe Allview sunt ok, iar asocierea acestui chipset cu 3 GB memorie RAM si cu 32 GB pentru stocarea de date suna promitator. Avem slot pentru extinderea memoriei native a telefonului, slot prezent intr-o optiune care parca suna a promotie: 3 in 1. De ce? Pentru ca Allview P9 Energy S are doua slot-uri dedicate cartelelor SIM si un slot dedicat pentru carduri microSD.

Allview P9 Energy S (2)

Senzorul de amprente al telefonului este plasat pe partea frontala, acolo unde descoperim si un elegant ecran cu diagonala de 5.5 inch, ecran care suporta o rezolutie Full HD. Allview P9 Energy S beneficiaza si de o alta functie interesanta, care merita remarcata: cu aplicatia Peel Remote si filtrul infrarosu integrat, device-ul poate fi folosit ca si telecomanda.

Noul Allview P9 Energy S ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si are o baterie cu o capacitate foarte mare: 5000 de miliamperi. Conform Allview Romania, P9 Energy S asigura o autonomie de pana la 403 ore in standby si de pana la 22 de ore in convorbiri. 10 minute de incarcare a telefonului Allview P9 Energy S inseamna posibilitatea utilizatorului de a realiza nu mai putin de 1,760 de selfie-uri.

Iar resurse exista, pentru ca Allview P9 Energy S este echipat cu o camera foto frontala de 13 megapixeli, una de o foarte buna calitate, ne asigura producatorul. Camera principala de pe Allview P9 Energy S are fix aceeasi rezolutie.

Modelul P9 Energy S nu este privat de optiunea FastPass, despre care am mai discutat pe blogul nostru cu ocazia prezentarii altor terminale de la Brasov. FastPass + reprezinta cea mai scurta cale spre un sistem de operare aerisit si caracterizat prin viteza mare de reactie si optimizare. Utilizatorul are ocazia sa-si instaleze aplicatiile sale preferate, pentru ca Allview P9 Energy S integreaza deja aplicatiile de baza de la Google (Maps, Chrome, Gmail, Youtube, Magazin Play, Drive, Youtube)

Noul smartphone Allview P9 Energy S poate fi achizitionat deja la precomanda la pretul de 1.299 lei. Mai multe detalii pe site-ul Allview Romania.

Allview P9 Energy S

UPDATE: Smartphone-ul Allview a ajuns si la eMag.ro. Puteti achizitiona P9 Energy S de pe acest site, daca urmati linkul » » Pret Allview P9 Energy S emag 1.399 RON.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview P9 Energy S
Price
LEI 1299