Stiri

Allview P9 Energy Lite 2017 pareri, pret specificatii si disponibilitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Allview P9 Energy Lite 2017 a fost lansat de compania brasoveana in urma cu putin timp si aduce cateva imbunatatiri fata de editia lansata pe finalul anului trecut (review model 2016, aici) . Noul model are senzor frontal de amprenta, design metalic foarte elegant si o performanta mai buna a camerei frontale pentru selfie-uri, superioara celei din 2016. Detalii despre Allview P9 Energy Lite 2017 si mai multe informatii in cele ce urmeaza.

Allview P9 Energy Lite 2017 (2)

Allview P9 Energy Lite 2017 specificatii si opinii

„Te-ai gandit cat timp petreci zi de zi cu telefonul in mana? Pentru convorbiri si mesaje, informatii sau divertisment, acasa ori la serviciu? In cazul in care si tu esti persoana care nu-si mai poate inchipui ziua fara un smartphone alaturi, Allview P9 Energy Lite 2017 este terminalul potrivit pentru toate nevoile tale” – Allview Romania

Antrenant mesajul de prezentare al companiei brasovene care incearca sa promoveze un produs superior celui lansat anul trecut. Una dintre cele mai importante specificatii ale telefonului Allview P9 Energy Lite 2017, ramane ca si anul trecut, puternica baterie de 4000 miliamperi. Conform producatorului aceasta baterie poate ajusta utilizatorul sa bifeze 12 zile consecutive in standby si nu mai putin de 16 ore in convorbiri. Terminalul beneficiaza de battery saver si tehnologie fast charging care asigura dupa doar 10 minute de alimentare a bateriei mai bine de o ora de convorbiri sau browsing. Allview garanteaza ca daca vom activa functia Energy Saver vom putea efectua peste 1000 de poze dupa numai 10-15 minute de incarcare, ceea ce trebuie sa admit, suna cat se poate de bine.

Sub eleganta capota a modelului Allview P9 Energy Lite 2017 se ascunde un procesor octa-core care lucreaza in parteneriat cu 3 GB memorie RAM. Memoria Flash are 32 GB, insa terminalul beneficiaza de slot pentru carduri de tip microSD, astfel ca aceasta capacitate se poate mari, la fel ca si la versiunea de anul trecut, pana la 128 GB. Procesorul nu este singura veste buna la acest nivel pentru Allview P9 Energy Lite 2017 , care propune si conceptul FastPass, dezvoltat de Google si MediaTEK, un concept care ofera utilizatorului optiunea de a instala singur aplicatiile de care are nevoie si de a-si forma un sistem de operare mult mai simplist. Practic, Allview P9 Energy Lite 2017 integreaza aplicatiile de baza de la Google, lasand utilizatorului libertatea de a-si instala aplicatiile preferate.

Allview P9 Energy Lite 2017 (3)

Spre deosebire de editia precedenta de anul trecut, noul Allview P9 Energy Lite 2017 ruleaza Android 7.0 Nougat, un sistem de operare intuitiv si pregatit sa dezvolte utilizatorilor toate abilitatile de multitasking.

Display-ul de 5.2 inch in rezolutie HD cu sticla curbata 2.5 D completeaza peisajul tehnologic al acestui dispozitiv. „Touchscreen-ul este integrat in structura display-ului prin tehnologia OnCell, iar dimensiunile sale sunt ideale pentru utilizarea cu o singura mana, ne anunta cei de la Allview. Modelul din 2017 beneficiaza de o camera frontala mai buna decat cel de anul trecut: selfie-cam-ul noului model are o rezolutie de 8 megapixeli, in timp ce modelul de anul trecut venea cu un selfie-cam de 5 megapixeli. Camera principala a terminalului are o rezolutie de 13 megapixeli si beneficiaza de autofocus.

Allview P9 Energy Lite 2017

  • Smartphone 4G Dual SIM, FDD&TDD
  • Baterie 4000 mAh, mod inteligent economisire energie
  • Camera principala 13MP, Autofocus
  • Camera frontala 8MP
  • Senzor amprenta
  • OS: Android™ 7.0, Nougat, Fast Pass
  • Conectivitate LTE – FDD si TDD
  • CPU: Octa Core
  • GPU: Mali-T720
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memorie Flash: 32GB, suporta card microSD de pana la 128GB
  • Display 5,2”, IPS HD, 2.5D, OnCell, Full lamination
  • Design Metalic

Allview P9 Energy Lite 2017

Allview P9 Energy Lite 2017 pret si disponibilitate

Noul Allview P9 Energy Lite 2017, versiunea imbunatatita a modelului P9 Energy Lite de anul trecut, este disponibil momentan pe baza de precomanda. Vineri, 23 iunie vor incepe livrarile pentru acest produs. Il puteti inca achizitiona de pe site-ul Allview la un pret excelent: 999 LEI.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview P9 Energy Lite 2017
Price
RON 999