Stiri

Allview lanseaza Allview X4 Soul Infinity, smartphone cu ecran 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Allview X4 Soul InfinityAllview X4 Soul Infinity va fi lansat in curand de compania brasoveana Allview, iar terminalul in sine va reprezenta o premiera pentru piata romaneasca de telefoane mobile. Dupa lansarea Allview X4 Soul Extreme (detalii aici) compania brasoveana are planuri mari cu nou terminal X4 Soul Infinity.

Allview X4 Soul Infinity, smartphone cu ecran 18:9

Viitorul Allview X4 Soul Infinity este construit si gandit ca un flagship. Noul terminal Allview va beneficia de un urias avantaj, pentru ca va incorpora intr-o carcasa de doar 5 inch un display cu 15% mai mare decat unul obisnuit. Conform celor de la Allview, ideea din spatele acestui terminal cat se poate de interesant face trimitere la notiunea de bezel less. Scopul companiei este ca raportul ecran-corp sa fie unul de 80%. General Manager-ul Allview Romania, Lucian Peticila, explica viziunea companiei sale:

„Viziunea noastra a fost inca de la început sa oferim romanilor acces facil la tehnologie de ultima generatie. Este o promisiune care ne-a ghidat pasii in cei 15 ani de la crearea companiei si care ne-a adus astazi in momentul in care dezvoltam un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comanda de 50.000 de display-uri. Suntem increzatori ca acest terminal va face diferenta pe piata de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui in momentul lansarii”

Allview X4 Soul Inifinity se va remarca in primul rand prin design, fiind primul dispozitiv de acest gen gandit in Romania. Ecranul telefonului va fi unul cu raport 18:9, ceea ce inseamna ca va avea margini foarte subtiri si va urma cursul firesc al lucrurilor impus in materie de design de piata smartphone din Asia prin brand-urile LG Electronics, Samsung Electronics si Xiaomi.

Nu exista pentru moment informatii suficiente referitoare la restul caracteristicilor pe care le va incorpora noul Allview X4 Soul Infinity insa probabil ca acestea vor fi dezvaluite in perioada urmatoare. Va vom tine la curent cu cele mai noi informatii legate de handset-ul Allview X4 Soul Infinity, terminalul revolutionar pentru piata din Romania la care lucreaza compania brasoveana. Momentan, cei care doresc sa consulte si alte detalii despre acest terminal vor putea sa se inscrie pe pagina dedicata Allview X4 Soul Infinity accesand link-ul anterior.

Summary
Allview lanseaza Allview X4 Soul Infinity, smartphone cu ecran 18:9
Article Name
Allview lanseaza Allview X4 Soul Infinity, smartphone cu ecran 18:9
Description
Allview X4 Soul Infinity este urmatorul proiect de anvergura al companiei brasovene care vizeaza lansarea unui terminal bezel less