Stiri

Alcatel Pulsemix, smartphone de buget disponibil in SUA

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Alcatel PulsemixDupa ce a prezentat modelul Alcatel Idol 5S, producatorul francez a mai lansat un nume pe piata de telefonie mobila: Alcatel Pulsemix, smartphone de buget cu Android Nougat si pret foarte avantajos.

Alcatel Pulsemix specificatii oficiale


Specificatii importante: 

  • Android 7.0 Nougat
  • Procesor MediaTek de 1.5 Ghz
  • Display de 5.2 inch cu rezolutie HD
  • 2 GB RAM
  • 16 GB ROM
  • slot microSD
  • conectivitate 4G
  • 2800 mAh baterie

 


Modelul Alcatel Pulsemix debuteaza prin intermediul operatorului american Cricket Wireless si are un pret foarte mic: 80 de dolari. Pentru clientii companiei care doresc eventual sa-si faca un abonament si sa-si porteze numarul de telefon in reteaua Cricket, Alcatel Pulsemix costa doar 30 de dolari. Ce pot primi ei la acest bani?

Un telefon de buget, atragator ca design, cu Android 7.0 Nougat la baza si cu conectivitate 4G. Alcatel Pulsemix ofera un display de 5.2 inch in diagonala cu rezolutie HD, in speta 1280×720 pixeli. Terminalul dispune de slot pentru carduri de tip microSD pentru ca utilizatorul sa poata mari capacitatea memoriei interne. In versiunea standard, Alcatel pune la dispozitia clientilor sai doar 16 GB pentru spatiul intern de stocare a datelor.

Pulsemix este pus in functiune de un motor quad-core de la MediaTek, un procesor model MT 6738 setata sa functioneze la frecventa de 1.5 Ghz. Acesta este cuplat cu 2 GB memorie RAM si cu cei 16 GB ai memoriei interne.

Alcatel Pulsemix se bazeaza pe o autonomie destul de buna, daca tinem cont ca solicitarile interne nu sunt asa puternice. Telefonul are in partea din spate, sub carcasa, o baterie cu capacitate de 2800 mAh. Interesant este ca Alcatel a pregati si cateva module pentru acest dispozitiv, printre ele si o extra-baterie denumita Power Snapbak, dar si un accesoriu denumit Sound Snapbak, care este de fapt un amplificator al difuzoarelor cu putere de 2.5 wati

Modelul Alcatel Pulsemix este unul 4G si beneficiaza totodata de conectivitate Wi-Fi de cel mai inalt nivel si de functia Bluetooth de ultima generatie. Cei de la Phonearena sustin ca terminalul Pulsemix de la Alcatel este de fapt un Alcatel A5o rebrenduit. Telefonul este disponibil la achizitionare de pe data de 21 iulie, si sunt sanse destul de mici sa-l vedem in Europa in acest an.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Alcatel
Product Name
Alcatel Pulsemix
Price
$ 79.99