Reviews, Stiri

Alcatel Idol 5S debut oficial pe piata din SUA

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Noul Alcatel Idol 5S a fost anuntat oficial de catre compania franceza pentru piata din Statele Unite, una dintre marile tinte ale producatorului in acest an. Idol 5s este un mid-range destul de atragator, cu dotari hardware bune si un pret destul de accesibil pentru americani.

Modelul este deja listat pe site-ul Amazon.com, iar livrarile pentru acest device au inceput deja din data de 10 iulie.

Alcatel Idol 5S specificatii oficiale

Handset-ul a mai fost in atentia site-ului nostru in urma cu putin timp, cand anuntam intentiile celor de la TCL Corporation legate de acest device, precum si faptul ca Idol 5S a primit certificarea Comisiei pentru Comunicatii Federale din Statele Unite. Iata ca la o saptamana distanta, device-ul a fost lansat oficial si ne permite sa ne pronuntam asupra caracteristicilor sale confirmate.

Alcatel Idol 5S (3)

Alcatel Idol 5S este un model diferit si superior versiunii de anul trecut, Alcatel Idol 4S, dar acest lucru un era tocmai greu de anticipat. Noul device vine cu un display Full HD in 16 milioane de culori, imbracat in sticla curbata 2.5D Dragontail si cu o diagonala de 5.2 inch. Densitatea pixelilor este una foarte buna (424 pixeli per inch), iar ecranul de tip capacitiv beneficiaza de multitouch in 10 puncte.

Telefonul este motorizat de un octa-core pe 64 de biti al celor de la Qualcomm, un model Snapdragon 625 tactat la frecventa de 2.0 Ghz. Procesorul se bazeaza pe 8 nuclee Cortex A53, dar si pe concursul placii video, Adreno 506. 3 GB memorie RAM are in spate Alcatel Idol 5S plus 32 GB memorie interna. Capacitatea de stocare a datelor poate fi insa marita prin intermediul slotului microSD.

Alcatel Idol 5S ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat si beneficiaza de un sistem audio puternic, bazat pe doua boxe stereo frontale cu putere de 3.6 wati. Modelul celor de la TCL este unul 4G, cu o baterie destul de mica fata de ceea ce ne asteptat de la Alcatel: 2620 mAh capacitate, plus tehnologie fast charging.

Alcatel Idol 5S

Dotarile foto ale telefonului sunt de tip mid-range. Se remarca evident camera foto principala cu o rezolutie de 12 megapixeli, o camera insotita de tehnologii precum flash LED dual-tone, HDR, panorama, stabilizare video sau autofocus. Deschiderea ei este una foarte buna: f/2.0. Camera secundara este destul de interesanta, beneficiind de acelasi tip de deschidere, de lentile wide de 78 de grade si de un senzor de imagine de 8 megapixeli, marca Omnivision.


Alcatel Idol 5S pret: 280 de dolari costa acest telefon produs de Alcatel, care cantareste 148.8 grame si are o grosime de doar 7.36 milimetri. Terminalul beneficiaza de senzor de amprenta pe partea din spate si se alimenteaza prin port USB de tip C. Il puteti cumpara de aici.


 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Alcatel
Product Name
Alcatel Idol 5S
Price
$ 280