Stiri

Alcatel vine cu 4 telefoane noi la IFA Berlin 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

AlcatelCateva companii importante se pregatesc sa-si prezinte device-urile la IFA Berlin 2017, expozitia care va debuta la inceputul lunii septembrie. Printre acesti producatori se numar si Alcatel prin compania chineza TCL. Acestia ar urma sa lanseze conform celor mai proaspete informatii din China, 4 noi smartphones marca Alcatel.

Patru noi telefoane Alcatel la IFA Berlin 2017?!

TCL este una dintre companiile productive in acest an. Chinezii care au cumparat brandul francez, detin mai nou si puternicul brand canadian BlackBerry, iar cota lor de piata pare sa fii crescut in 2017 chiar mai mult decat se asteptau.

Cum BlackBerry traverseaza inca o perioada de refacere a brandului, TCL se va axa la IFA Berlin 2017 pe Alcatel, un brand care va propune, conform ultimelor informatii din China, nu mai putin de 4 telefoane la evenimentul de la Berlin.

Toate aceste telefoane vor avea ecrane cu rezolutie HD si cel mai probabil vor fi handset-uri de buget. Conform Gizmochina, cele patru telefoane Alcatel de la IFA Berlin 2017 ar urma sa poarte urmatoarele denumit: Alcatel U5, A3 Plus 4G si A3 Plus 3G, dar si phabletul A7 XL.

A3 Plus 3G si 4G sunt doua modele diferite de telefon, care vor avea practic aceeasi configuratie, doar ca modelul 4G va fi unul ceva mai scump. Acesta din urma va avea totusi mici plusuri printre care conectivitatea (dupa cum le spune si numele) si scannerul de amprenta la modelul 4G. Cel mai atractiv model al producatorului de la IFA Berlin 2017 va fi A7 XL, smartphone-ul de tip phablet cu ecran de 6 inch si camera duala pe partea din spate.

Toate modelele producatorului de origine franceza care vor fi propuse de TCL la Berlin vor rula din fabrica Android 7.0 Nougat, in ciuda faptului ca ieri, Google a anuntat lansarea oficiala a Android 8.0. Evident, TCL nu si-a propus ca pe aceste telefoane de buget sa includa un astfel de sistem de operare complet nou.

Despre propunerile Alcatel de la IFA Berlin 2017 vom discuta si noi dupa debutul expozitiei din Germania, un eveniment pe care il asteptam cu mare interes.

Summary
Alcatel vine cu 4 telefoane noi la IFA Berlin 2017
Article Name
Alcatel vine cu 4 telefoane noi la IFA Berlin 2017
Description
Compania Alcatel, achizitionata in integralitate de TCL Corporation, va propune la IFA Berlin 2017, 4 nume de telefoane de buget noi