Stiri

AKTA intra pe piata de telefonie mobila

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

AKTABrandul AKTA intra si pe piata de telefonie mobila si va oferi abonamente cu preturi foarte bune. Cel mai accesibil abonament lunar oferit de AKTA va avea pretul de 2 euro.

„Serviciile de telefonie mobila vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clientilor nostri: televiziune, internet si telefonie fixa. Vom avea in continuare o politica de investitii dinamica, axandu-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operam deja” – Dan Voicu, director de marketing Digital Cable Systems

Cine este AKTA

Inca din 2005, AKTA furnizeaza servicii de televiziune, internet si telefonie clientilor rezidentiali. AKTA de fapt este un brand sub care opereaza compania Digital Cable Systems SA, avand o arie de acoperire de peste 3000 de localitati din 35 de judete ale tarii.

In 2016, compania a inregistrat o crestere de 16% a cifrei sale de afaceri fata de anul anterior. Businessul DCS – Akta Telecom a atins cota de 44.9 milioane de euro in 2015 si de 52 de milioane de euro in 2016. Teoretic, in acest moment, conform datelor oferite de Ziarul Financiar, Akta este cel de-al treilea mare jucator de pe piata locala de cablu TV, dupa RCS & RDS si UPC. Din 2007, fondul de investitii Pinebridge detine pachetul majoritar al acestei companii.

Prin implicarea pe piata de telefonie mobila, AKTA Telecom va intra in competitie directa cu marii operatori, Digi Mobil, Orange, Telekom si Vodafone.

“Oferta noastra pentru serviciile de telefonie mobila este gandita pornind de la specificul nisei pe care operam deja cu servicii de cablu, internet si telefonie fixa, si se adreseza nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicatii din zonele rurale si urban mici. Configuratia exacta a pachetelor va fi anuntata in momentul lansarii” – Dan Voicu, director de marketing Digital Cable Systems

Serviciile de telefonie mobila ale companiei vor fi disponibile doar sub forma de abonament, ca urmare a parteneriatului de tip MVNO dintre Digital Cable System si Telekom Romania Mobile Communications.

Summary
AKTA intra pe piata de telefonie mobila
Article Name
AKTA intra pe piata de telefonie mobila
Description
Compania AKTA Telecom intra si pe piata de telefonie mobila, urmand a asigura abonamente cu preturi incepand de la 2 euro