Stiri

Afla cand apare iPhone 8 » Apple renunta la senzorul Touch ID!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe site-ul nostru ati putut citi recent de ce lansarea iPhone 8 ar putea fi intarziata. Iata ca la cateva zile distanta apar noi informatii care confirma problemele majore pe care Apple Inc le are cu incorporarea senzorului sau Touch ID sub ecranul viitorului sau varf de gama. Conform cunoscutului analist, Ming-Chi Kuo de la KGI, Apple ar putea renunta complet la deja celebrul senzor de amprenta!

Se confirma ceea ce anticipam: iPhone 8 cu recunoastere faciala?! 

Ming Chi Kuo, specialist Apple

Ming Chi Kuo, specialist Apple

Timothy Arcuri de la Cowen & Co, un alt nume important pe piata analistilor in domeniu, anunta in urma cu cateva zile ca “situatia ramane una neclara pentru Apple, intrucat exista importante provocari tehnice la care iPhone 8 nu raspunde, iar producatorul incearca sa gaseasca intre timp si la timp, o solutie viabila!”.

Conform unor informatii de ultima ora, Apple n-ar fi reusit sa gaseasca cea mai potrivita solutie pentru incorporarea acestui senzor Touch ID, iar celebrul Ming-Chi Kuo (foto, stanga) confirma aceasta informatie. Este foarte important de precizat ca Ming este considerat cea mai mare autoritate in materie de Apple dintre analistii de pe piata, iar informatiile sale sunt aproape de fiecare data corecte!

El sustine ca Apple a gasit solutia pentru a nu intarzia lansarea viitorului sau varf de gama, dar va renunta la senzorul de amprenta, Touch ID. iPhone 8 va avea un ecran mare comparativ cu carcasa sa, iar Apple a decis ca amplasarea senzorului nu ar fi posibila in tot acest context. Riscul unor probleme majore dupa implementarea Touch ID ar fi fost suficient de amenintator pentru Apple care n-ar fi dorit sa traiasca „dezastrul de care s-a lovit Samsung anul trecut” anunta si Daily Mail.

Ming-Chi Kuo sustine in schimb ca Apple Inc va folosi la noul iPhone 8 un senzor la fel de interesant, care va permite recunoasterea chipului utilizatorului, oferind totdata o calitate mai buna a pozelor selfie si caracteristici impresionante de tehnologie de realitate augmentata. In februarie, pe blogul catmobile.ro ati putut citi de altfel despre aceasta posibilitate, care intre timp, are sanse mari sa se concretizeze.

iPhone 8 specificatii conform lui Ming-Chi Kuo

Reputatul analist sustine ca noul iPhone 8 va fi prezentat la timp si va avea un design spectaculos. iPhone 8 se va imbraca in sticla pe partea din spate, iar carcasa va fi din sticla si otel. Este singurul model din 2017 al companiei americane care va avea ecran OLED, pentru ca celelalte doua terminale pe care Apple le va propune in septembrie nu vor avea un astfel de ecran.

Ming-Chi Kuo ne anunta ca iPhone 8 va veni cu ecran de 5.8 inch si cu o memorie RAM de doar 3GB, plus alti 64 GB destinati spatiului de stocare in versiunea standard. Versiunea cea mai scumpa va a avea totusi 256 GB. Aceeasi sursa confirma ca celelalte doua modele de iPhone vor arata destul de similar cu modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, urmand a avea astfel dimensiuni mult mai mici ale ecranelor.

Summary
Afla cand apare iPhone 8 » Apple renunta la senzorul Touch ID!
Article Name
Afla cand apare iPhone 8 » Apple renunta la senzorul Touch ID!
Description
Conform celor mai noi zvonuri de pe piata, Apple va renunta la senzorul Touch ID pentru iPhone 8