Stiri

Noi actualizari de la Apple: iOS 10.3 lansat oficial

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Apple a asigurat o serie de actualizari de ultima ora pentru toate sistemele sale de operare, atat in ceea ce priveste telefoanele mobile, cat si in ceea ce priveste ceasurile, platforma TV sau computerele. Compania nord americana nu si-a uitat in aceasta perioada clientii si a trecut la fapte, simtind ca perioada de final a lunii martie este una de mare importanta pentru marele sau rival la nivel mondial, Samsung Electronics. Sud coreenii au lansat ieri flagshipul pe 2017, Samsung Galaxy S8 si au captat atentia tuturor pasionatilor din domeniu.

Actualizari de la Apple pentru toate platformele sale software

Apple iOS 10.3 lansat oficial (2)

Despre iOS 10.3 am discutat destul de recent si noi pe blogul catmobile, cand am anuntat ca noul update gandit de Apple va include functia Find My AirPods. Succesorul celebrului iOS 9 a fost anuntat oficial in iunie 2016 si lansat ulterior pe 13 septembrie 2016. In urma cu cateva luni, Apple a anuntat iOS 10.3 public beta 4, o noua actualizare venita la scurt timp dupa lansarea versiunii standard. Conform specialistilor companiei, noua versiune de iOS 10.3 va rezolva anumite probleme semnalate de catre majoritatea utilizatorilor Apple, imbunatatind totodata stabilitatea generala a sistemului de operare al companiei si automat si experienta in folosire. Asadar, utilizatorii de iPhone-uri, iPad-uri si iPod Touch-uri pot face de acum trecerea spre iOS 10.3 si se pot bucura de noile optiuni pe care Apple le pune la dispozitia lor.

Gigantul cu sediul in Cupertino revine insa cu o actualizare importanta si pentru watchOS (watchOS 3.2), dar si pentru macOS (macOS 10.12.4). Nu in ultimul rand, pentru cei cu Apple TV, acum exista versiunea actualizata a platformei tvOS, denumita tvOS 10.2. Evident, iOS se bucura de protagonism, atat in presa de specialitate, cat si in acceptiunea Apple, care a adus cele mai multe noutati in actualizarea sistemului sau de operare pentru telefoane mobile, tablete si iPod Touch-uri. In afara functiei de detectare a castilor wireless, care vine parca la cererea unanima a fanilor companiei, iOS 10.3 propune un nou sistem de plati al facturilor prin intermediul Siri, dar exclusiv pentru piata americana.

Alte imbunatatiri asigurate de noul update includ diferite cai de rezervare a anumitor bilete la diverse evenimente, scurtaturi importante in bara de stare pentru a accesa mai usor aplicatiile utilizate, scoruri si statistici live din sporturi diferite, prognoze meteo in aplicatia Harti folosind 3D Touch, imbunatatiri evidente ale stabilitatii Voice Over pentru aplicatiile Telefon, Safari si Mail si asa mai departe.

Cum instalezi fortat iOS 10.3 daca nu primesti notificarea de update

Exista posibilitatea sa nu fiti notificati cu privire la noul update iOS situatie in care evident ca puteti recurge la alte masuri. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati optiunea configurari si mai apoi sa selectati sectiunea General. Ulterior, apasati direct actualizare software sau dupa caz, software update.

iOS 10.3 lansat oficial (3)

Summary
Noi actualizari de la Apple: iOS 10.3 lansat oficial
Article Name
Noi actualizari de la Apple: iOS 10.3 lansat oficial
Description
Apple a asigurat o serie de actualizari de ultima ora pentru toate sistemele sale de operare, atat in ceea ce priveste telefoanele mobile, cat si in ceea ce priveste ceasurile, platforma TV sau computerele