Stiri, Top list

8 telefoane de 8 GB RAM in 2017

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Telefoane de 8 Gb RAM2017 a fost un an in care au fost lansate pe piata destul de multe telefoane de 8 GB RAM. Site-ul PhoneRadar a facut o mini-evaluare a acestora si a oferit o lista de opt astfel de dispozitive atractive pentru piata.

8 telefoane de 8 GB RAM care atrag atentia in 2017

In timp ce majoritatea computerelor si laptopurilor sunt maximizate pentru 8 GB RAM in acest an, foarte multe companii au reusit sa lanseze pe piata smartphone-uri care au aceasta capacitate. Cei de la Phoneradar au intocmit o lista de 8 telefoane de 8 GB RAM bazate pe sistemul Android care au fost lansate in 2017. Iata cum arata aceasta lista:

ASUS Zenfone AR

Asus Zenfone ARDupa Lenovo, Google a colaborat cu Asus pentru a lansa al doilea terminal Tango. Denumit ASUS Zenfone AR, acest smartphone a fost prezentat la CES 2017. ASUS Zenfone AR suporta atat Tango cat si DayDream si a devenit primul smartphone de pe piata cu aceasta capacitate, astfel ca isi merita cu prisosinta locul intre cele 8 telefoane de 8 GB RAM pe care trebuia sa le mentionam in acest articol. Din pacate, device-ul vine doar cu un procesor Snapdragon 821 de la Qualcomm, un quad-core cuplat cu placa video Adreno 530. Sistemul TriCam include un senzor de 23 de megapixeli, ceea ce nu pare deloc putin lucru. Puteti gasi un review ASUS Zenfone AR si pe site-ul nostru.

OnePlus 5

OnePlus 5Lansat in luna iunie, flagship-ul OnePlus 5 este cel mai ieftin dintre telefoanele de top lansate in 2017 care vine cu procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm. Modelul are un ecran Optic AMOLED de 5.5 inch cu diagonala Full HD (1920×1080 pixeli). Compania a introdus totodata sistemul dual de camere cu zoom optic 2x. Bateria de pe OnePlus 5 are 3300 de miliamperi si vine cu tehnologie de incarcare rapida Dash Charge. Toate detaliile despre acest device le gasiti in acest review OnePlus 5 de pe blogul nostru.

 

Nubia Z17

Nubia Z17Acest device se incadreaza in lista de 8 telefoane de 8 GB RAM pe care a intocmit-o PhoneRadar si a venit ca un succesor al device-ului Nubia Z11. Modelul beneficiaza de prezenta procesorului octa-core Snapdragon 835 si una dintre versiunile sale are 8 GB memorie RAM. Este primul smartphone Nubia cu certificare IP atat pentru protectie impotriva apei, cat si pentru protectie impotriva prafului. Terminalul este un handset two-sided bezel – less cu acumulator de 3200 mAh si tehnologie Quick Charge 4.0 car permite incarcarea bateriei de la 0% la 50% in doar 25 de minute. Gasiti un review Nubia Z17 si pe blogul nostru.

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi MIX 2O versiune upgradata a terminalului original Mi Mix, Xiaomi Mi Mix 2 este unul dintre cele mai atractive 8 telefoane de 8 GB RAM din 2017. Are marginile foarte subtiri, o rama metalica si o versiune de 8 GB cu care impresioneaza in continuare puternic pe piata. Telefonul are ecran 18:9 si un design absolut incantator. Detalii concrete despre Mi Mix 2 din 2017 gasiti intr-un review Xiaomi Mi Mix 2 pe blogul nostru.

Nubia Z17s

Nubia Z17sAcest device a fost lansat de curand si reprezinta o versiune de upgrade a modelului de mai sus, Nubia Z17. Telefonul vine cu ecran 18:9 spre deosebire de telefonul lansat mai devreme in acest an. Are o diagonala de 5.73 inch si o rezolutie Full HD+ dar si protectie Corning Gorilla Glass. Nubia Z17s de la ZTE vine cu camere foto principale la fel ca pe Nubia Z17, dar si camere duale de cate 5 megapixeli. Un review Nubia Z17s este disponibil pe site-ul nostru, iar acolo veti gasi toate amanuntele necesare despre acest device.

 

Archos Diamond Omega

Archos Diamond OmegaNu cred ca va asteptati sa gasiti intre cele 8 telefoane de 8 GB remarcate in 2017 acest nume. Este mai putin cunoscut, insa flagshipul Archos Diamond Omega surprinde si impresioneaza placut. Seamana foarte mult cu modelul de Nubia de mai sus, insa de precizat ca Archos Diamond Omega vine doar cu versiunea de 8 GB memorie RAM. Acest smartphone high-end are format 18:9 si o rezolutie Full HD+. Desigur, pe blogul nostru veti gasi un review Archos Diamond Omega care analizeaza complet plusurile si minusurile acestui telefon foarte atractiv.

Razer Phone

Razer PhoneLansat de curand pe piata, Razer Phone este primul smartphone gaming-centric lansat de companie si se inspira destul de mult de la Nextbit Robin. Acest device are 8 GB memorie RAM si vine cu procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, alaturand o memorie flash de 64 GB. Display-ul are rezolutie Quad HD cu rata de refresh la 120 Hz Ultra Motion plus o baterie de 4000 de miliamperi cu tehnologie de incarcare rapida Qualcomm QuickCharge 4+. Despre telefonul pentru gaming de la Razer puteti afla toate informatiile necesare din acest review Razer Phone de pe blogul nostru.

 

OnePlus 5T

OnePlus 5TLa mai putin de 5 luni distanta de la lansarea oficiala a smartphone-ului OnePlus 5, producatorul vine pe piata cu OnePlus 5T. Este vorba despre o versiune de upgrade a terminalului lansat spre mijlocul anului de catre producator, un telefon care vine insa cu ecran de 6.01-inch Full Optic AMOLED cu aspect 18:9. Pe blogul nostru puteti citi diferentele dintre OnePlus 5 si OnePlus 5T, precum si un review OnePlus 5T care va poate edifica asupra acestui dispozitiv, care-si merita locul de top intre aceste 8 telefoane de 8 GB RAM din 2017.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes