Stiri

7 caracteristici pe care le asteptam de la Samsung Galaxy Note 8

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy Note 8 este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate device-uri din 2017. Spre deosebire insa de alte dispozitive de pe piata, noul Note 8 nu are misiunea a prelua stafeta de la un standard foarte ridicat. Ne amintim cu totii ca terminalul de anul trecut al celor de la Samsung Electronics, Note 7, a fost un real dezastru, care ar fi fost foarte aproape se pare sa puna chiar capat seriei Note.

Sud-coreenii au gasit insa o mica portita de iesire, iar lansarea Samsung Galaxy S8 (device cu caracteristici high-end si aspect exceptional) s-a demonstrat a fi un adevarat colac de salvare. Pe de alta parte insa, succesul noului Samsung Galaxy Note 8 este vital pentru gigantul sud-coreean, deoarece, foarte probabil, acest item va determina viitorul seriei Note.

Pe catmobile.ro ati putut citi informatii despre viitorul Samsung Galaxy Note 8 insa am decis sa le adunam pentru dumneavoastra intr-un articol care sa va ofere, cele mai asteptate 7 caracteristici ale viitorului handset al Samsung Electronics. Iata-le mai jos.

7 caracteristici pe care le asteptam de la Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8Display: Seria Note este recunoscuta la nivel inalt pentru ecranele si afisajele mari pe care le ofera. De la Samsung Galaxy Note 8 ne asteptam la un ecran mai mare de 5.7 inch, un display care cel mai probabil va fi de tip Infinity asa cum ne anunta o scurgere de informatii pe Weibo saptamana trecuta. Note 8 va fi un phablet cu afisaj mare si caracteristici excelente, dar fara senzor de amprente integrat in display asa cum s-a speculat multa vreme.

Sistem de operare: Samsung Galaxy Note 8 va rula Android 7.1.1 Nougat si va primi fara indoiala update spre Android O la scurt timp dupa lansarea sa oficiala.

Procesor: Asa cum am anuntat si noi, Samsung Galaxy Note 8 ar putea deveni primul smartphone din lume care foloseste noul tip de procesor Snapdragon 836. In Samsung Galaxy Note 8 vom descoperi cel mai probabil un chipset cu opt nuclee la bord si o frecventa de procesare de 2.5 Ghz. Acest tip de procesor se asteapta sa aduca performante impresionante in anumite sectiuni de activitate si va fi cu siguranta un chipset foarte rapid.

Memorie RAM: Samsung Galaxy Note 8 este de asteptat sa „sufere” un upgrade foarte important la nivel de memorie RAM. Dupa toate probabilitatile si spre deosebire de Note 7 care avea 4GB RAM la dispozitie, Note 8 se va baza pe 8 GB de RAM, ceea ce inseamna ca va fi capabil sa ruleze jocurile cu usurina maxima, indiferent cat de solicitante vor fi cerintele acestora.

7 caracteristici pe care le asteptam de la Samsung Galaxy Note 8Capacitate de stocare: Samsung Galaxy Note 7 dispunea de 128 GB rezervati pentru stocarea datelor, ceea ce desigur e foarte multumitor. Noul Galaxy Note 8 in schimb va sari de acest prag si va avea foarte probabil 256 GB detinati pentru stocarea datelor. Ar fi un pas incredibil facut in fata de compania sud-coreeana.

Dotari foto: Conform presei internationale, noul Note 8 se va baza pe o camera principala duala cu senzori de 12, respectiv 13 megapixeli. Ceva similar cu ceea ce ofera iPhone 7 Plus insa intr-o configurare verticala.

Acumulator: Este probabil cea mai asteptata caracteristica a noului termina din 2017, dupa ce scandalul de anul trecut a fost pus de Samsung pe seama bateriilor folosite. S-a zvonit intr-o perioada ca viitorul Note 8 va avea o baterie cu capacitate in cuantum de 4000 mAh, dar dupa toate probabilitatile, gigantul sud-coreean, perfect constient de importanta pe care o va avea in viitorul seriei acest handset, va opta pentru siguranta. Bateria noului Samsung Galaxy Note 8 va avea probabil o capacitate de 3500 mAh si tehnologie de incarcare rapida de ultima generatie.

Summary
7 caracteristici pe care le asteptam de la Samsung Galaxy Note 8
Article Name
7 caracteristici pe care le asteptam de la Samsung Galaxy Note 8
Description
Va prezentam sapte caracteristici importante pe care le asteptam de la noul handset, Samsung Galaxy Note 8