Stiri

5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pentru ca tot ne aflam in preajma unor noi lansari de telefoane marca Moto, am descoperit 5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola.

Sub divizia puternicei companii chineze Lenovo, Motorola accepta provocarile tehnologiei moderne si incearca sa tina pasul cu evolutia prin cele mai noi dispozitive lansate pe piata, dar si prin cele care vor urma in perioada de sfarsit de an. Iata motivele la care ne-am gandit noi, motive pentru care poti spera ca brandul Motorola a ramas unul important pe piata de telefonie mobila.

5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola

1. Moto E4 este unul dintre cele 5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola! Vom explica imediat si de ce 🙂  In urma cu cativa ani, compania a lansat gama Moto G, o gama care a lansat un concept relativ nou pe piata.

Moto E4

Moto G era un telefon mic, cu abilitati importante de nivel standard, cu un pret foarte mic si cu promisiunea certa a unui suport de calitate in materie de software. Am ajuns in 2017, iar torta a fost predata gamei E, o gama care asigura un raport calitate-pret de foarte buna calitate. Cel mai recent device din aceasta gama, care a reusit sa impresioneze, este Moto E4, un telefon care asigura o calitate foarte buna a serviciilor prin specifiactiile sale excelente, raportate la pretul final de achizitie. Iata ce ofera acest telefon pentru o suma mai mica de 600 de lei:

  • Display: 5″ cu rezolutie HD, multitouch, 294 PPI
  • Sistem de operare: Android 7.1 Nougat
  • Acumulator: 2800 mAh cu tehnologie fast charging
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 425/427 de 1.4 Ghz sau MediaTek MT6737
  • Placa video: Adreno 308 sau Mali T720
  • Dotari foto: camera principala – 8 MP, camera frontala – 5 MP
  • Benzi 4G: LTE
  • Benzi 3G: WCDMA 850 / 900 / 1900 / 2100
  • Benzi 2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
  • Greutate: 150 de grame

2. Design standard, dar util, rezistent si atragator

Indiferent de ceea ce s-a intamplat in perioada tranzitiei de la Google spre Lenovo, totul pare sa fii avut un final fericit. Modelul Moto G4 spre exempluy nu a avut un design foarte solid, dar Motorola este deschisa la nou si la noile provocari in general. Generatia lansata in 2017 arata mult mai bine, chiar daca pastreaza design-ul usor recognoscibil.

Un set mult mai rafinat de elemente hardware si un aspect mult mai placut ne intampina la noua gama si acest lucru ne face sa credem ca acest capitol este unul dintre cele 5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola. Asa ne intoarcem la Moto E4 de mai sus, un telefon care demonstreaza clar evolutia companiei in materie de design.

In ceea ce priveste partea strict vizuala a brandului, Motorola trebuie sa multumeasca FutureBrand, prin care subdivizia Lenovo a renascut cu adevarat in materie de design.

3. Celebrele Moto Mods

Ne plac si le-am inclus fara probleme intre cele 5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola. De ce? Pentru ca spre deosebire de orice alt sistem smartphone modular de tip plug-and-play, Motorola a ramas fidela conceptiilor sale. Sistemul modular al producatorului presupune ca Motorola sa continuie in aceeasi linie nu doar in 2017 ci si in urmatorii ani, iar acest lucru trebuie salutat. Cel putin din punctul meu de vedere.

5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola

Chiar daca modulele Moto nu sunt neaparat cele mai spectaculoase posibile, ele sunt utile si depasesc nivelul „satisfacator”. Astazi, spre exemplu, poti prelungi pe un telefon Motorola durata de viata a bateriei,fara sa fii nevoit sa scoti bateria manual, asa cum esti probabil obligat sa o faci in cazul unui smartphone care are baterie removable.

Modulele folosite la Moto Z2 Play, de la JBL pana la Sound Boost sunt chiar excelent construite si gandite, astfel ca Motorola sta bine la acest capitol pe moment.

4. Regele mid-range ca raport calitate-pret: Moto Z2 Play

Nu puteam sa sarim peste acest device care cel putin din punctul de vedere al autorului este una dintre demonstratiile solide prin care subdivizia Lenovo ne ofera 5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola. In ultima vreme, OnePlus a avut un rival pe masura in aceasta gama, iar aparitia Moto Z2 Play a condimentat si mai mult peisajul, aprizand si mai mult „lupta”. In 2017, noul Z2 Play va avea un look excelent si un pret mai bun decat OnePlus 5.

5. Siguranta si fiabilitate

S-a vorbit multa vreme despre faptul ca Motorola ar putea sa-si inceteze activitatea intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. Ei bine, acest lucru nu se va intampla, pentru ca cele mai recente rapoarte oferite de Lenovo demonstreaza ca subdivizia este in progres, nu in regres.

Lenovo Mobile Business Group (care include tot ceea ce tine de Lenovo) a inregistrat o crestere a veniturilor cu 19.7 % fata de al patrulea trimestru fiscal al companiei (in afara Chinei), iar Motorola are o contributie destul de serioasa. Ba chiar, anumite handset-uri de la Motorola se vand mai bine in aceasta perioada decat telefoanele in brand propriu Lenovo.

Un detaliu confortabil care inspira incredere in viitorul acestei subdivizii care la un moment dat parea foarte departe de cuvantul „renastere”.

5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola

Summary
5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola
Article Name
5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola
Description
Un articol de tip analiza in care gasesti cele 5 motive pentru care e bine sa ai un telefon Motorola in 2017