Stiri

4 telefoane Nokia pentru a doua jumatate din 2017

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 3, Nokia 5 si Nokia 6 sunt deja disponibile in diverse piete din intreaga lume, insa de la Nokia trebuie sa ne asteptam in acest an si la alte lansari importante. Un leaker de origine chineza, care detine un record impresionant de scurgeti de informatii confirmate dinspre Nokia, a anuntat ca finlandezii vor mai lansa in acest an nu mai putin de 7 terminale. Ceea ce inseamna ca in 2017 vom mai vedea inca 4 telefoane Nokia oficializate.

Acestea sunt cele 4 telefoane Nokia care vor fi lansate in a doua jumatate a anului

Cele 4 telefoane Nokia care vor mai fi lansate in acest an, contureaza practic teoria leakerului chinez, care, din nou a avut dreptate. Nokia 6 a fost primul din aceasta lista care a fost lansat de compania finlandeza. Device-ul propulsat de un procesor Snapdragon 430 se vinde deja destul de bine, chiar si in Statele Unite ale Americii. La Mobile World Congress 2017, Nokia a lansat apoi alte doua terminale importante: Nokia 3 si Nokia 5. Acestea din urma folosesc procesoare MediaTek MT6737 sau acelasi Snapdragon 430. Care vor fi insa urmatoarele telefoane pe care Nokia le va lansa in acest an? Cu cine continua lista? Aflam in cele ce urmeaza.

Nokia (2)

Compania finlandeza este decisa sa arunce pe piata in a doua jumatate a anului inca 4 telefoane Nokia extrem interesante si…pentru toate gusturile.  Este vorba despre Nokia 2, Nokia 7, Nokia 8 si Nokia 9. Adica o paleta larga de la entry level, pana la mid-range si high end.

Potrivit leakerului chinez, Nokia 2 va avea atat procesor Snapdragon 212, cat si un procesor MediaTek, ceea ce inseamna ca Nokia 2 va fi un entry-level accesibil ca pret. Nokia 7 in schimb va conta pe un chipset foarte puternic: Snapdragon 630. Tot un chipset puternic va avea si Nokia 8, care va fi echipat cu un procesor Snapdrgon 660 si cu camera dubla cu lentile Carl Zeiss.

Cel mai probabil, Nokia 8, unul dintre cele mai asteptate mid-range-uri din aceasta parte a anului va avea o memorie RAM de 6 GB si o memorie nativa de 64GB. Terminalul va rula Android 7.1.1 Nougat, la fel ca si Nokia 7, ambele urmand a avea parte de ecrane Full HD. Cel putin Nokia 8 va avea aproape sigur un astfel de ecran.

Flagshipul Nokia 9 va fi dominat de procesorul sau extraordinar, Snapdragon 835 de la Qualcomm. Evident, va fi cel mai scump si mai performant dintre terminalele pe care Nokia le-a lansat sau le va lansa in 2017. Nokia 9 este asteptat sa vina cu ecran QHD, cu o memorie de 8 GB RAM si camera duala de 13 megapixeli. Pretul sa de achizitie va fi de aproximativ 700 de dolari.

Ne asteapta in mod cert o perioada interesanta legata de Nokia in aceasta a doua jumatate a anului. Va reamintim ca producatorul finandez detinut de HMD Global si-a schimbat managementul, numindu-l in functia de CEO al Nokia Technologies, pe fostul CEO Samsung, Gregory Lee.

Summary
4 telefoane Nokia pentru a doua jumatate din 2017
Article Name
4 telefoane Nokia pentru a doua jumatate din 2017
Description
Vezi 4 telefoane Nokia care vor mai fi lansate de compania finlandeza detinuta de HMD Global, in a doua parte a lui 2017